Åland here vi come!

Om några timmar åker vi till Åland jag och Angelica, det var ju min present till ackis när hon fyllde år. Ska bli jätte skoj verkligen. Det ser jag fram emot. Ska åka härifrån runt 6 tiden imorgon bitti, så gissa hur trött man kommer vara. Madre, måste ju gå upp runt halv 5. Men vi ska ha det jätte roligt och vi får höras när vi kommer hem igen.. Puss och kram <3


Jävla projektarbete!

Hur mycket vi än jobbar, kommer det bara mer och mer att göra iallafall!! Men äntligen har vi kommit någonvart iallafall. Skönt att vi jobbar tillsammans Assia och jag iallafall. Vi har kul samtidigt också. Idag utövade vi lite konstärliga talanger på tavlan med mera, hahaaa.. En hel dag 9.00- 17.00 och ingen lunch, ingenting. Jag var helt slut när vi gick därifrån. Som att det gjorde saken bättre uppmärkte jag på tåget hem att jag glömt min plånbok i björn borg väskan och jag som skulle gått ner på stan och växlat in lite pengar till Euro, blev att åka hem, äta snabbt som F-N och sen ner till stan och växla in pengarna.

Har nu packat till imorgon och kollat på desperate housewifes, älskar den serien.


Sä här mycket packning blir det iallafall inte för en natt :)

Stressig dag!

Måndag, jag började dan med att åka och träna på morgonen innan skolan. Alltid skönt att träna tidigt. Åkte sen direkt från Axa till skolan, där vi jobbade med projektarbetet hela dagen. Projektet tar kål på oss. Jobbigt och på fredag ska det vara klart... Madre!!
Jag kom hem runt kvart över 5 och 6 började teatern, så det var bara hem o äta och sen dra till flickis.
Kul, vi tränade på lite scener och syskonparet i gruppen hade med och bjöd på gröna hallowen-kakor :)
Riktigt skoj, hade lite kul om star-galan efteråt, haha....

Fick skjuts hem, skönt, stod utanför Limerick ett tag och kollade matchen LHC-SSK, en match man helst vill glömma om jag säger så. Sen hem och jobbade med projektarbetet lite grann.

Gick och la mig rätt sent!


Time to PARTY!

Ackis 18-års fest idag! Jätte kul blev det verkligen! Först var det lite grann här hemma, trevligt. Blev lite bål, singstar, paket etc. Sen stack vi ner till stan och förståss till hamnmagasinet. Dem har höjt inträdet nu från 50 till 100 kronor och det tyckte vissa va lite för mycket men då gick vi in och prutade ner priset lite haha, gick på om att vi var så många, vad dem skulle tjäna på oss i baren istället och det gick hem, så vi kom in för 50 kronor... Haha... Först var det lite segt, människorna kommer alltid igång så pass sent där men sen hade vi det verkligen skitroligt!! Dansade, dansade och dansade. I love it! Skithärligt verkligen.. Blev lite bugg eller vad det nu va för nåt också.. Sen blev det dax för oss att åka hem, träffade på lite folk på väg till bussen och då även Ronny o Ragge. Haha... Undra om ragge kom upp från bussgolvet nån gång :)

Vi hade det jätte roligt, skit kul!!! Och dansa kan man ju göra hela kvällen/natten :)
Kul att träffa på lite roligt folk oxå!





Kul fredag!

Idag skulle vi vara på Sofiahemmets högskola från 10-15 för ett sk seminarium. Enligt mig kändes det som att vi fikade och åt mest hela tiden, men det funkade ju bra för oss. Skönt med ett ämne som inte är särskilt jobbigt! Vi träffades nära på halva klassen uppe på centralen och så åkte vi dit tillsammans, skönt när man är flera.. Jobbigt att leta ensam efter ett ställe man aldrig vart på tidigare. Men det gick bra, vi kom fram!

Åkte sen hem och stressade i ungefär en timma eftersom sen kom allt folk till Ackis party!!!


Jävla förkylning!

Har blivit så himla förkyld. Skrämmer livet ur alla med mina nysningar! Inte kul! Hoppas det släpper snart! Jag har inte tid för att vara sjuk just nu, känns det som. Men ganska sköönt att bara ta det riktigt lugnt, nån dag!

Och gissa hur högt jag måste ligga för att kunna sova överhuvudtaget! Känns som att man närapå sitter, haha...


Vill ha!

Jag vill ha ett par uggs, måste få tag på några snart! Nu lånar jag bara Angelicas ibland, men dem e flera storlekar för stora för mig, så jag snubblar på mina egna fötter när jag har dem på mig, inte bra, haha.. Men har sett några riktigt fina, så ska nog köpa ett par snart!

Ingen klack på dem inte, ovanligt för mig ;)


My gift!

Den 28 oktober åker Ackis och jag över till Åland och bor på hotell en natt. Min present till Ackis igår! Ska bli skitkul. Båtresan tar väl ungefär 6 timmar dit, åker tidigt på morgonen, så man har kommer fram till åland rätt tidigt iallafall, så man har lite tid på sig!

Jätte kul att göra nåt ensamt med ackis! Hon var ju såå nervös innan vad jag skulle ge henne, vet inte riktigt vad hon trodde jag skulle ge henne. Nåt snusk eller nåt! Så jag skulle skämma ut henne inför alla, haha.. Sån e väl inte jag, eller???


Grattis Ackis!

Min lillasyster har blivit stor! Angelica fyller 18 år idag, inte klokt! Hur gammal e då jag, haha... Hoppas du får en jätte bra dag men det roligaste för dig blir väl på fredag ;)

Älskar dig massor!!

Puss Puss


Söndag=Måste fixa lokalen dag!

Idag är man helt slut! Trött och eländig men vi var tvungna att sticka iväg till lokalen, där det inte såg så roligt ut och fixa iordning allting. Bort med alla bord, slänga alla flaskor/glas/tallrikar/dukar etc etc. Det var en hel del. Få med oss alla grejer hem igen, jobbigt! Men men vi hjälptes alla till, så det gick bra. Var där i flera timmar..

Åkte sen och fixade lite hemlisar, Angelica fyller ju år imorn, så vad hon får av mig, får ni veta sen...






Party party!

Idag var det dax för 100-års festen. Skit kul var det verkligen! Jätte lyckat! Massa förberedelser innan men resultatet blev jätte bra verkligen. Gästerna kom runt halv 5-5. Bål och mingel blev det i början! När dem flesta hade kommit så blev det mingelbingo, man gick runt i rummet och skulle försöka ta reda på vilket påstående som passade rätt person. Tex var ett påstående så här: Vem i detta rum är skapare av bloggarna Babydollprincess och Hockeypinglan? Och självklart var svaret jag, så då kom människor o frågade om det var jag o så vidare.. Kul var det iallafall.

Sen blev det kallskuret som vi beställt från mollys, massa mat, jätte gott bröd tycker jag! Det sjöngs festvisor och allt möjligt. Ackis höll tal, bosse skrek ssk o fick igång alla och moa sjöng Is it true! Oj, vad alla blev imponerade. Ni ska veta att Moa är bara 12 år men sjunger som hon aldrig gjort annat. Helt otroligt, vilken röst alltså. Alla började skrika idol nästa o massa lovord, jätte roligt för henne. Nåt hon ska satsa på verkligen!

Jag gick hem o hämtade Bebis ett tag, så han fick vara med en kortis, sen följde uffe med mig hem o lämna honom igen. Hade blivit väldigt mörkt o läskigt då, så det var schysst! Sen blev det fika o presentöppning!

Sen var det dax för att flytta bort borden, för nu var det dax för dans, även fast det var lite trögt att få upp människorna men det var kul. Vi var några stycken iallafall. Jag fick tillomed upp Ackis några gånger och det är inte vanligt! Hon tycker ju att dansa "disko" är att juucka och jag vet inte allt vad hon har för ideer haha..

Men sen blev det mer mingel, mycket snack och för mycket att dricka för vissa.. Men vi hade det riktigt kul!

Tack för en underbar kväll, skitroligt verkligen! Det får vi göra om!

Bilder kommer inom kort!



Födelsedagsbarnen!










Fredag!

Var ledig från skolan, så det blev träning på morgonen. Jätte sköönt, så kul vi har det! Sen åkte jag hem nån timme, va med Bebis o så. Vid 12 åkte jag upp till Stockholm, där jag träffade Elin kl 1. Vi kollade i lite affärer och letade efter en klänning till mig som jag ska ha på festen. Letade o letade men sen gick vi in på scala och där finns det ju klänningar, så jag tror att jag provade cirka 10 klänningar, stackars Elin fick vara klänningshållare :) Som ni förstår tog detta en bra stund, men det var en som jag fastnade för direkt och den blev det! Superfin, skimrande och glittrande med paljetter, me like!!!
Så efter säkert närapå nån timma kom vi ut med en påse och min dag var räddad, hahah....
Efter det kände vi att vi behövde äta, få i oss nåt, så vi gick som vanligt till kungshallen och käkade. Tacos, såklart! Och man har ju massor att prata om så där fastnade vi oxå en bra stund, men sen gick vi, kollade lite fler affärer och sen var Elin tvungen att åka, så vi sa Hej då och jag fortsatte handla lite.

Behövde köpa lite sista minuten grejer till festen, rosa roser, grejer från buttericks mm. Köpte rosorna på hötorget, ingen hit enligt mig iallafall. Jag hatar när dem håller på o skriker och alla försöker få en att köpa just hos dem. Påminner om en speciell marknad i spanien, men där drog dem närapå in en till deras stånd. Nää, jag vet att vissa gillar det här men jag är inte en av dem. "Snygga flickor", "Gratis för just dig idag", "Halva priset" ge er, man orkar inte med det där. Ni skriker ju till alla samma sak, hahahaaa.....

Sen åkte jag hem, mycket att bära på tåget/bussen, ackis hoppade på bussen hemma hos oss, så fortsatte vi till IcaMaxi och hämtade ut mammas o mormors biljetter. Vi bjuder dem på en kryssning, vår present från oss.

Hem, ner till lokalen o fixa det sista och IDOL såklart!


Min morgondag!

# Åka ut till AXA och träna!
#Åka hem en kort stund, ut med Bebis!
#Upp till Stockholm och där ska jag:

1. Luncha med Elin
2. Köpa rosor, papper mm.
3. Leta hemlisar
4. Leta efter en klänning till mig

Sen får vi se vad jag hittar på efter detta, förmodligen blir det mera festförberedelser :)




Varit nere i lokalen!

Vi har hyrt en lokal till lördag, så vi har vart där och fixat och fejat idag! Kul, det blev skitsnyggt verkligen. Dukningen går i Rosa och svart, gissa vem som har fått bestämma :P
Resultatet blev riktigt nice asså, så nu längtar jag verkligen till lördag, kommer en hel drös med folk..

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, lite trötter...


Träning!

Imorse åkte jag och tränade, härligt! Var nästan ensam där, vi var bara några stycken. Ganska skönt faktiskt, då kan man träna på hur som helst.. Efter träningen åkte vi till Nykvarn och handlade lite och så åkte vi till Enhörna och åt på restaurangen där. Var länge sen man var där, oftare förut när man bodde där ute ibland men nu blir det ju inte ofta.

Åkte sen till IcaMaxi och hämtade ett paket och shoppade lite till festen på lördag, inte många dar kvar nu. Vi var där ungefär 13.30-13.40 nåt sånt, klockan 2 rånade några killar tydligen en värdetransport där utanför. Läskigt, tänk om vi hade varit kvar då, usch.. Fått ett vapen riktat mot sig, usch va obehagligt... Ibland ska man ha tur, eller hur!

Nu flyger det polishelikoptrar här över hela tiden, hoppas dem får tag i dem skyldiga. Jävla idioter!!


Badparken!!

Var på Ackis och companys projektarbete idag. Dem anordnar ju träffar varje onsdag, o ikväll var det samarbetsövningar i Badparken som gällde! Vi var några stycken, det var roligt!
Blev lite olika övningar/lekar, en grej vi gjorde var att först två o två binda fast fötterna och försöka  ta sig fram så fort som möjligt, sen fyra och fyra, ännu svårare men skitkul var det. Man skrattade en hel del, måste jag säga. Sen blev det frys, roligt att se när alla skulle hitta på nåt att göra, blev dans, cykling, pingis, basket, boxning, ishockey allt möjligt haha.. Roligt att kolla på!

Var väldigt kallt men vi fick pälsa på oss ordentligt, så höll man värmen lite grann iallafall!

Så kan man se ut när man ska ut i kylan :)


Min nya väska!




En rosa Björn Borg bag, me like!

Kunde inte motstå den, perfekt att ha när ja ska träna, ibland är min gymbag lite för stor om jag ska iväg efteråt, så den här är perfekt. Även om man ska åka bort nån dag eller nåt..

Mitt fynd för dagen!!

Ensamma i skolan!

Idag var jag och Assia helt ensamma i skolan, bara nån annan svenska grupp eller nåt var där. Lite roligt att höra dem, "Det värsta man kan göra är att mörda någon" eller "Man kan inte åka illa ut för att ditt barn gråter" haha, det är ju svenska för invandrare så dem kanske måste förklara mycket eller nåt, roligt för oss att höra iallafall.. Men vi jobbade på med vårt projektarbete, alla enkäter sammanställde vi, vilket jobb asså.

Sen gick vi och åt lunch på Subway, kycklingsallad blev det idag. Och sen gick vi o kollade lite skor o väskor. Det var Assia som ville gå in i väskaffären, gissa vem som kom ut med en påse.. MM, JAG! Assias fel, haha...





Trötter!

Nu börjar jag bli trött, ska nog gå o lägga mig snart!
Vi hörs imorgon
PUSS


Lite söta, hahah...


A normal day!

Skola idag, hade redovisning med assia om "lagen om förbud mot diskriminering i arbetslivet för funktionshindrade", kort namn va, haha. Tar ju flera minuter bara att säga det. Men det gick bra. Efter lektionen åt jag, assia och Elin lunch på subway och sen gick vi tillbaks för att jobba med vårt grupparbete med Magda, Jennie och Lina. Gick jätte bra, så nu är den uppgiften inskickad, skönt att bli av med lite!

Nu har jag bara vart hemma, tagit det lite lugnt!


Teatern!

Var på flickis och tränade idag som vanligt, även fast det kändes lite onödigt. Mina scener gick vi inte igenom idag, så det var mest att bara och sitta o kolla på dem andra. Men det va kul det med och nästa vecka blir det ingen teater för mig, ackis fyller ju år :) VakterVakter kommer nog bli en bra pjäs när vi är färdiga! 2 april är vår premiär, ni får komma då :)

Nu e det hollywood fruar som gäller haha....

Träna!

Tränade på AXA idag som vanligt! Tränade länge idag, härligt! Ganska mycket folk idag, brukar inte vara så många men det funkade ju lika bra och jag har ju mitt egna rum som jag gillar att vara i oxå, så det e sköönt, där e det space :)

Mina gubbar tränade såklart och några av hockeykillarna plus lite annat folk.

Efter träningen gick jag till IcaMaxi och handlade, lite allt möjligt och så köpte jag 2 blombuketter hem, jätte fina.

Kom precis in efter att ha varit ute med Bebis, hälsade på Ellinore som börjat praktisera här ute på balkongerna med alla byggsnubbar :)


Blonds have more fun!

Förresten Moa har färgat håret blont idag, nästan lika blond som mig nu. Bra Moa!!

Hon blev jätte fin verkligen, super gullig!

Får väl ta ett kort sen på henne, vilken blondin alltså :)

Älskar dig Moa!!!


Nykvarns marknad

Åkte till nykvarn idag som vi alltid brukar göra, fast i år var det ganska dåligt med grejer tycker jag iallafall om man jämför med andra år. Jag fastnade för ett jätte sött halsband som jag hoppas få när jag fyller år ;) Vå åt där och sen åkte vi till enhörna, ackis o moa kom hem idag. Där eldade dem för fullt men kallt va det ändå.

Har nu varit hemma lite, fixat ihop mitt manus bland annat, vilket e ett riktigt jobb. Tar tid! Och sen har det väl blivit en hel del data....

Imorgon bitti ska jag iväg och träna! Pusss

DAGENS OUTFIT!


Lugn dag med bowling!

Gick upp ganska sent idag, jag och bebis följde med assia till tåget och sen fick vi skjuts hem. Tog det ganska lugnt, hjälpte till lite med bakningen men annars en slappardag!

På eftermiddagen/kvällen åkte vi och bowlade. Kul men självklart vann jag inte men det e väl inte det viktigaste eller hur! Roligt var det iallafall! Träffade Elin uppe på Heron city, hon skulle på bio. Roligt man träffas lite överallt där man inte riktigt är beredd på att träffa nån :) Så vi snackade ett litet tag och sen blev det bowling för hela slanten.

Det är sååå himla roligt för bara ca 2 år sen kunde jag inte bowla för ryggens skull, jag orkade helt enkelt inte. Kanske orkade 1-2 kast, sen var det kört. Helt otroligt, tänk vad träning kan göra.. Utan den skulle jag nog inte klara mig.....

Nu har jag kollar fotbollen, förlust tyvärr och på körslaget. Kollat även lite på skruva den som beckham, den gick ju på tv:n så jag kollade lite grann även fast man sett den förut..

Ganska lugn dag helt enkelt! God natt!




Utekväll!!

Vi åkte ner på stan, först gick vi och satt oss på en "Rockbar", vilket vi faktiskt inte riktigt visste när vi gick in men det var kul. Träffade Mona där, vilket var väldigt längesen verkligen. Efter nån timma fortsatte vi till Hamnmagasinet som vi redan bestämt i förväg, brukar vara bra drag där och flera dansgolv vilket är skitbra. I början var det inte mycket folk alls men ju senare det blev, desto mer folk kom det! Kul!

Tyvärr var det gyttjebrottning där oxå, det var väl sådär asså! Löjligt, först fick dem inte tag i nån som ville ställa upp och till slut var det 3 killar som anmälde sig.. Ja vad ska man säga, löjligt att kolla på! Inte riktigt min stil haha.. Och sen tyckte ju killarna som brottats i leran att det var skitkul att springa runt leriga och skitiga och röra på alla andra.. Man fick hålla koll på dem helt enkelt :(

Men det blev mycket dans, älskar att dansa när jag e ute, så det var härligt! Det blev en tryckare i slutet oxå hahhaaa.... Länge sen :)

Självklart finns det alltid lite jobbiga människor men jag e bra på att ljuga, så det var lugnt! Många igår som bara pratade engelska, vilket var lite jobbigt. Jag tycker det är svårt att höra annars vad man säger när man e ute och sen när dem snackar med en på engelska bllir det ju ännu svårare att fatta, haha.. T.o.m en i personalen försökte ragga på mig, usch men när frågan kommer "Har du pojkvän" självklart säger man "JA" och sen försvinner dem ganska snabbt haha.. Man får ju inte vara dum eller hur!!

Jag och Assia åkte hem till mig när dem stängde och sen blev det sängen efter en hel fullspäckad dag :)

Bilder kommer senare!!





Mörk bild men där va gyttjebrottningen. Ni ser killen som står bredvid, fräsch!
Dem vita kallngarna e inte direkt vita längre!



 


Min fredag= Fullspäckad!

Började dagen med att åka och träna på axa, trevligt.. Grabbarna, gubbar och jag haha.. Roligt! Åkte sen ner direkt till stan, vi åt lunch på Grekiskan (Gyros). Riktigt gott, jag har inte trott att jag gillat det men när jag väl smakade så insåg jag väldigt snabbt hur fel jag haft :) Gick sen runt ett litet tag på stan och små shoppade.

Sen åkte jag hem runt 12 tiden, gick ut med Bebis och städade lite här hemma. Självklart med högsta musiken på, vad annars :)

Kvart i 2 tog jag och Ackis bussen ner till stan för att möta upp Assia och sen gick vi på stan med våra plastikoperationsenkäter. Haha det var tur att vi drog med oss Angelica utan henne hade det nog blivit katastrof. Hon bangar inte, hoppar på allt och alla, medan jag o assia försökte hitta någon som vi tyckte såg snäll ut hahaaa.. Men det släppte för mig i slutet så det blev några för mig med ;)

Vi stoppade mest unga killar, dem e lättast haha.. Tack alla som ställde upp för oss, ni är änglar :) Alla våra enkäter blev ifyllda, sköönt!

Ackis åkte sen hem med anne, jag och assia gick o hämtade ut alla mina skor som jag hade lämnat in för klackning och sen gick vi och åt Thaimat.

Sen åkte vi hem och gjorde iordning oss för vår utekväll. Det tog ju ett tag som ni kan förstå men till slut var vi redo och gav oss iväg!!




Schema för morgondagen!

# Träna på AXA.

# Äta lunch nere på stan

# Träffa assia på stationen, gå runt på stan med våra enkäter.

# Hem och göra iordning sig inför kvällen

# Ute kväll, förmodligen på Hamnmagasinet.

21-åringen!



Grattis Linus på födelsedagen :)

Hockey!!

SSK-Brynäs, tyvärr blev det förlust för oss men alltid lika härligt med hockey. Känslan bara av att vara där är underbar tycker jag. Allt folk och allting. Tydligen blev det slagsmål ute på parkeringen efter matchen, som tur var hade vi redan kommit därifrån.

Kudden spelar ju i Brynäs nu, så det var svårt att se honom i Brynäs-tröja men men, han brukar ju vara duktig med sina tacklingar men det blev inga idag, var han kanske snäll mot sina förra lagkompisar???
När dem tackade efter matchen blev det stort kramkalas med honom, gulligt <3

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart, så man orkar upp imorgon.


Tränat och gått i affärer!

Åkte iväg och tränade i morse, skit sköönt. Kul och jag har nog inte träffat så många som jag känner på vägen till och från axa som idag, inte klokt.. Det var en hel del, annars brukar jag inte träffa nån på vägen dit, haha kul. Sen åkte jag hem i ungefär 40 min, sen åkte vi och kollade lite i moraberg.

Har bråttom ska iväg på hockeyn nu, SSK-Brynäs!!

Vi hörs sen <3<3



En dag utan knäppisar - Inte i mitt liv!

Jag fattar mig inte på människor, hur kan det vara så svårt att bete sig "normalt"???
När vi satt och åt idag, satt vi och snackade om allt konstigt folk som drar sig till mig men så kom vi på att inget konstigt hänt ännu, så jag kanske skulle klara mig idag men tror ni att jag gjorde det??

Nej, självklart inte!! Det dröjer inte länge, när vi går mitt på stora gatan där uppe, går en kille förbi. Helt plötsligt vänder han sig om precis framför mig och börjar gå baklänges och glor bara.. Vi trodde först att han kanske letade efter nån eller nåt men han bara fortsatte såå, höll på att gå rakt in i en barnvagn och till slut så lutar han sig fram mot mig och säger "OJ, vad du va snygg"!! Haha, freak!! Hel knäppt..

Och när vi var färdiga med tipspromenaden på kvällen, kom en berusad person eller nåt fram till oss, jag bar Bebis och han började snacka om att bebis och han var med i samma polisstyrka och så snackade han nååt om nån gammal deckare, eller vad det nu var?? Ja kommer inte ens ihåg vad han sa....

Det kan inte gå en dag utan nåt weird, inte kul asså.....

Vilken dag!!

Gick i skolan 2 timmar på förmiddagen, vi har börjat en högskole distanskurs, arbetspsykologi. Genomgång av den idag, blev indelade i grupper jag blev ett äpple och det blev Assia oxå, wiiioooooo..

Efter skolan åkte jag, Moa och Assia upp till Stockholm. Åt i kungshallen och sen gick vi till Buttericks, köpte en hel del till festen. Självklart blev vi kvar där ett bra tag haha.. ÅÅ vad ja e sugen på att gå på maskerad, finns så häftiga kläder...

Assia åkte sen hem, jag och Moa fortsatte kolla i lite klädesaffärer och såå, till slut hade vi såå ont i fötterna att vi inte orkade gå längre, så vi tog tåget hem. Vi gick och fikade på stan här hemma. Fick låna Karins toalett och sen gick vi ner till slussenbron med Uffe, ackis och hennes kompisar håller ju på med deras projektarbete, så det var tipspromenad i kusens backe som gällde idag.

Kul, jag fick 7/10 rätt, ganska nöjd faktiskt.. Skit svåra frågor :)

Jag kom hem runt halv 8- 8 efter en hel dag hemifrån.. E lite slut nu men det är härligt.. Jag älskar när det är full fart hela tiden, jag trivs då :) Såå e mitt liv..






Visst e jag snygg med dem här pyttesmå solbrillorna?? :P


TV

Desperate housewives och plastikkirurgerna blev det för min del idag. Shit asså, vad fejkade plastikkirurgerna såg ut själva, haha.. Som dockor. Men det e intressant att kolla på, lite äckligt ibland. Det blir stor skillnad före och efter, jag fattar att vissa gör det, även fast det ibland kan bli lite överdrivet. Jag och Assia har ett projektarbete tillsammans som vi jobbar med just nu och det handlar om plastikoperationer faktiskt, så det e intressant.

                            

Långpromenad med Bebis!

En gubbe frågade vad han skulle kosta, han skulle köpa honom. Idiot, tror han att man bara säljer sin hund mitt ute på gatan?? Stannade bilen mitt på vägen och höll på! Sjukt!

Idiot!!!


Min Bebis! Bara min!!



AAAwww!

Ibland blir jag såå irriterad!
Glöm inte att andas, ut och in.. Ibland behöver man det faktiskt, tex idag............



Teater!

Ikväll blev det så klart teatern som gällde. Men självklart hade jag glömt bort att vi började halv 7 idag, så kvart i 6 var jag där. Skit kul, haha.. Hade totalt glömt bort det. Men men, Nena kopierade ett nytt manus till mig över 100 sidor manus det e saftigt!
Men vi hade kul!
Kom hem runt 9-tiden och nu kollar jag på Hollywood fruar, haha.. Speciellt!




Träna på morgonen!

Började skolan 11 idag, så klockan 9 stack jag iväg till Axa och tränade. Skithärligt verkligen. Vi var ganska många där idag, gubbarna och hockeykillarna mm. Kul! Jag hade lånat ut mitt gymkort till familjen i lördags, när dem skulle på hockey, vi får ju stå på en speciell "VIP" parkering med det, men tror ni att jag hade kommit ihåg att ta tillbaks det. Nej då, såå jag fick åka dit utan det men det var ju inga problem, dem fixar ju det på nåt annat sätt.  Och jag har alltid kommit ihåg mittt kort tidigare, dem tyckte jag hade varit jätte duktig med det haha...

Sen blev det att åka direkt till skolan, jobbade med vårt projektarbete och vårt grupparbete. Runt 1 åkte vi därifrån och sen fick jag skjuts hem från stan. Sköönt!


Söndag = Vilodag!

Idag har jag bara tagit det lugnt, sköönt. Gick till mormor och åt. Var där ganska länge, hade det trevligt. Sen gick vi hem och tog upp alla vinterjackor och stövlar från källaren. Var en hel del!
Jag har upptäckt att jag skulle behöva klacka om en hel del av mina stövlar, inte klokt hur klackarna lätt blir förstörda. Sen tog jag upp min päls också, får se om jag kommer använda den i år.



Hahaa, så kan man oxå se ut!


Kvällens outfit!


Party hos Elin!

Elin fyller år, så det är födelsedagsfest hos henne. Jag och Assia möttes i Älvsjö och sen åkte vi tillsammans till Elin i Skogås. Ingen av oss hade varit hemma hos Elin förut, så vi hade lite svårt att hitta men det gick bra.  Vi frågade oss fram.

Vi hade riktigt kul och ganska sent blev det oxå!

Jätte skoj!!!





Haha, my lips :)


High school musical med Moa!

Moa och jag var och kollade på High school musical på Göta lejon. Den var verkligen skitbra! Moa satt och bara njöt och sjöng med i låtarna, haha.. Vi hade det jätte mysigt! Kul att göra nåt med Moa ensam. Hon fick det här i present när hon fyllde år, så hon har ju fått väntat ett tag..
Hon fick lite high school grejer där uppe, populärt :)

Kevin Borg hade huvudrollen som Troy, spelade jätte bra faktiskt men så var det en kille som hade en roll i musikalen, han var sååå jäkla duktig. Han gjorde volter och sprang på väggarna och allt möjligt.. Jätte cooolt. Grymt duktig!!

Moa och jag hade det jätte mysigt verkligen, skit kul!


Stressad! Men så här ser min dag ut idag!

# High school musical med Moa på Göta lejon!

# Hem en timma, äta och göra iordning mig.

#Hade tänkt åkt till hockeyn och kollat en timma men hinner inte... Mycket att göra här hemma.

#Åka upp till centralen och möta Assia!

# Födelsedagsfest hos Elin!

En fullpackad dag verkligen, fullt ös hela tiden!



Alkisar asså!

Träffade mormor på stan, när vi skulle ta bussen hem, så satt 2 alkisar på busshållplatsen. Den ena alkisen frågade mormor om jag var hennes mamma! Hallå, jag e 20 och mormor 60 haha... Självklart e hon det, svarade mormor. Du har en gullig mamma, sa han då! Hahahahhaha, hel knäppt :)


Dem hade nog fått i sig lite för mycket av det här !!




Träna och sen ner på stan!

Åkte till AXA och tränade idag, runt halv 9 tiden. Jätte härligt! Skulle vilja träna varenda dag om jag hade tid, man kan nog bli lite beroende av träning tror jag, iallafall om man älskar det såå mycket som jag :)

Åkte sen ner till stan, vi åt på grekiskan och fikade på Valencia. Jätte mysigt!

Jag köpte en vit halsduk, ni vet en sån som man bara trär över huvudet och så fick vi en svart oxå, snällt :) Dem e skitsnygga :) Har letat efter dem men hittade dem till slut på Intersport för 120:- st.

Jätte mysig dag, bebis och jag gick o mötte moa och nelly efter skolan. Gick sen förbi våra byggjobbare som låg i gräset haha, och självklart fick dem en utskällning av! Gissa vem???
Bebis såklart, han tyckte inte att dem skulle ligga och lata sig där i gräset haha...


Snygga strumpor va!! haha, jag e frusen av mig :)

 


Mammas födelsedag!

Grattis mamma 40 år idag!
Vi har firat henne här hemma, det blev lite folk. Mamma och mormor ska ju ha sin fest om några veckor, så det blev inte så stort idag, men det var väldigt trevligt! Mycket skoj och liv, haha..

Längtar till 100-års festen faktiskt, ska bli riktigt kul :)


Kallt det är ute nu!

Ps! Ni har väl inte missat att LT (länstidningen) hade ett helt reportage om mamma idag. Var med på bild både på första framsidan, framsidan på mittdelen och på en sida till. Cooolt! Jätte fint verkligen!



RSS 2.0