Lördag is party-time!!

Först så har vi ju åkt upp i Skyview, det var faktiskt rikitgt coolt. Tyvärr var det ganska dimmigt så vi såg inte så jätte långt men det var en kul upplevelse så det var riktigt kul :) Så passa vi på att kika runt lite i Globen city :)

På kvällen gick jag, Angelica, Selma och Narre ut! Först gick vi till hamnmagasinet men där var det ganska dött så vi gick vidare till Stanleys. Där var det mer folk iallafall men va väl sådär haha.. Men vi hade ändå kul och lite dans blev det allt :) Var en hel del folk man kände igen där, både på gott och ont :S
Richard och Philip o gänget var oxå där, de va ju kul att träffa dem lite :)

Men fan va halt det va, oj oj oj ni skulle ha sett oss!! Vilken tur att jag och selma hade varandra, gick och höll i varandra exakt hela tiden annars hade vi nog inte tagit oss fram haha.. Och de andra elakingarna sket i oss totalt.. Oschysst, haha.. Och hur kan man ha en brant backe upp till en krog va?? Tog nog 20 minuter för oss att ta oss ner haha, man gled ju bara, skitläskigt!! Usch usch ;)

Men blev en kul kväll trots allt ;)




Vi är sjuka tillsammans!! Haha

Haha, jag och Selma är farliga tillsammans haha.. Om ni bara visste vad vi snackat om haha.. Men jäkligt kul har vi haft det! Träffades på stan, gick runt o kollade lite affärer och sen gick vi och åt på Nancys och där satt vi väl i några timmar haha.. Shit att man kan ha så mycket att prata om ;) Men de va riktigt skoj det!!!

Jag säger bara en sak, Den perfekta blandningen ;) Hahahahaha


Svarar på lite av frågorna :)

Vart bor du?
Jag bor i Södertälje och har gjort det hela mitt liv!

Jag undrar vad den lycklige mannen som du har förälskat dig i bär för namn?
Haha jaa du, en hemlis det ;)

Vilken film är din favoritfilm?
Twilight är ju hur bra som helst, båda filmerna.. Jag är ingen film människa egentligen, kollar nästan aldrig på film hemma men på bio är det roligt att gå lite då o då :)

Vilket husdjur är ditt favoritdjur?
Eftersom jag har min lilla "Bebis" här hemma, så blir det självklart hund. Bebis är ju min lilla chihuahua, 2 år är han och ligger och sover här bredvid mig i soffan just nu :)

Varför börja du blogga?
Egentligen kan jag nog skylla på lillsyrran. Hon började blogga och självklart gick jag in o läste hennes blogg då o då. Och till slut ville jag testa själv, så hon fick hjälpa mig och till slut hade jag min egen blogg. Jag ser bloggandet som en chans at få skriva av sig lite, dela med sig lite av sitt liv. Jag tycker det är skitkul och lär fortsätta med det ett bra tag framöver!!

Hur många besökare har du per dag?
Oj, det varierar från dag till dag! Vissa dar en hel del och vissa dar lite mindre.

Har du något drömjobb?
Jag jobbar ju som medicinsk sekreterare just nu som jag trivs med väldigt bra men ett drömjobb för mig har alltid varit programledare. Jag tycker det verkar så skoj! För några år sen praktiserade jag på TV4, där ja fick vara testprogramledare inför programmen och det va riktigt kul. Mäklare är även ett yrke som jag tycker skulle vara coolt. Tyvärr måste man tydligen va jätte haj på matte, vilket jag inte är, annars hade jag nog sökt in till den utbildningen idag :)

Bor det många snygga killar där du bor?
Nja, det e nog ganska dåligt med det! Haha.. Eller självklart bor det snyggingar här med :)

Tränar det snyggingar på ditt gym?
Haha jodå visst tränar det snyggingar på mitt gym! Vårt hockeylag tränar ju där så det livar ju upp lite ;) Inte helt fel det :) 


Ixumba!

Är det nån av er som provat på det? För er som inte vet är det en slags dans, lite som samba kan man säga..Massa rörelser och höfterna går i ett. Haha aldrig skakat så mycket på dem i hela mitt liv som igår. Jag testade för första gången och då jag tyckte det var riktigt kul så kommer jag nog gå några gånger till :)

Har massa sånt på mitt gym, så nästa gång ska ja nog testa på afrikansk dans eller linedance ;)

OM NI INTE TESTAT, GÖR DET :)


Har äntligen fått mitt halsband nu, visst e det fint :) Tack Ackis <3




FRÅGESTUND!!

Nån som har nån liten fråga till lilla mig ;D
Passa på ;)



Haha så ful man kan va :P Kul syn att se alla på 3D-bio med såna :D


Video




Friday!!

Skönt med fredag! På jobbet var det lite stökigt och bökigt men hade ju kort dag, så det var riktigt skönt. Åkte ner till stan o köpte en varsin macka till mig o moa och sen åkte jag hem.

Lite senare träffade jag Jeff och Simon en snabbis på Macdonalds ute i moraberg, jätte kul verkligen. De bor ju inte här, så riktigt skoj att träffa dem ;) <3

Hoppas ni alla haft en bra fredag!!

Puss och kram






Lite bilder från Kreta i somras :)













Sä härligt vi hade det :)



Vill ha värme nu!!

Nu är jag trött på all snö, halkan och kylan, jag vill ha varmt och soligt och mysigt ;)

Tänk om det endå kunde va samma väder som vi hade på Kreta i somras, det hade inte suttit fel inte.. Åh, va kul vi hade på Kreta.. Kommer aldrig glömma den resan :)

När jag tänker efter var 2009 ett jäkligt bra år! Bästa året i mitt liv iallafall, hoppas 2010 blir lika bra om inte bättre :)

Kretaresan, då vi träffade Linus, Alex, Anna och lilla Emma! Kvällarna var underbart roliga... Och jaghar nog aldrig tittat så mycket på fotboll som där ;) hahaa....Varmt hade vi, låg o sola hela dagarna.. Åhhhhh!!!!!
Så sorgligt det var att åka därifrån :/

Sen åkte jag o Ackis till Åland och sov på hotell en natt... Hur mysigt hade vi det inte?? På åland hade vi skoj och roligt på båten både dit och hem.  Sen åkte vi alla på kryssning strax efter, jätte skoj det med! Riktigt nice!

I somras åkte vi ju även ner till Skara och hyrde en stuga. Där vi hade det jätte mysigt, åkte runt överallt och stugan var jätte mysig. Paketleken ofta och lite nakenchocker i samband med det kommer jag ihåg haha...
Träffade ju Linus där nere oxå när vi var i Skövde, som följde med oss till stugan och sen blev det ju ett kvällsdopp!!!! Fan va kallt det va, haha....... Har nog aldrig skakat så mycket i hela mitt liv!

Och för att inte prata om min och Assias kryssning ;) Vi hade riktigt skoj och vi träffade  ju Jeff och simon mm.. Vilken tur att vi åkte samma kryssning, riktigt mysigt var det :)
En hel natt i en hyttkorridor haha ;)

Som ni ser har jag haft ett toppen år, åhhhhh <3

Söt <3


Party today!!

Idag fyller Tina och Johan år, Grattis på er!!

Ikväll är jag bjuden hem till Tina och efter det blir det utgång. Förmodligen Hamn, jiiippppiiii.........
Ska bli riktigt skoj!


Congratulations!

Jobbat som vanligt, idag frågade dem om jag ville jobba 2 veckor till i mars, vilket jag tog så nu blir jag kvar lite längre. Men oj vad vi garva idag, haha.. Vi flyttade runt massa bord och vi bar o bar och garva exakt hela tiden... Tänk er 2 tjejer, inte allt för starka som ska försöka flytta ett jätte stort konferensbord, båda tog tag i bordet oh drog och drog haha.. Tror ni bordet rörde sig en decimeter haha, nej då. Vi stod som fån haha.. Till slut lyckades vi ;) Måste ha vart en jäkligt rolig syn....

Sen har jag varit hos min faster nu på kvällen som fyller år, Grattis Kicki :)
Liten släktträff, man träffas ju inte så jätte ofta!

Hoppas ni haft en bra dag :D



Miin shopping!

Detta blev inhandlat igår :)





Tröja, jacka, byxor och kjol perfekt ju ;)

Härligt när man e på shoppinghumör :)

Hockey time is partytime!

Haha oj vad vi haft kul ikväll.. Jag och Ackis drog iväg till hockeyn SSK-Brynäs ikväll. Oj oj va skoj vi hade det. Hade lite kul med "vår" dörrkille, idag ville han knappt släppa in mig trodde jag förfalskat min biljett, så tog en evighet för han att kolla den i olika vinklar tills han kom fram till att jag förfalskat den jäkligt bra ;) Haha han e riktigt rolig han. Sen träffade vi lite annat folk och sååå.. 

Men vi har kommit fram till att det har blivit lite mer konstigt folk som kommer till hockeyn, den ena e värre än den andra hahaah..

Efter hockeyn åkte vi till moraberg en snabbis och sen hem. Vi gick ut med Bebis och det slutade med att ackis låg på marken, haha.. Precis utanför porten ;) Jag skrattar fortfarande hahah.. Bland det roligaste jag sett, förlåt ackis men det såg kul ut :)

Och vad vi garvat i bilen, snö och modd överallt och jag vet inte vad haha..

En jäkligt kul dag, vart hemma 1 timme under en dag, Bra eller dåligt?? Vet inte hahha :)


Arm in action :D

Halloj på er!

Igår var det hockey! Fick biljett från gymmet till matchen så i början satt jag inte med de andra utan med gymfolket men sen flytttade jag mig, roligare därborta :) Och vem var den första jag såg när vi kom in :)  Hahaa såå kul. De andra börjar tröttna på mig men ja tycker det e roligt haha.... Kan inte slita mig......

I love hockey <3

Idag har det vart en lugn dag men jäkligt kul :)




Monday again!

Jobbat, jobbat och jobbat!! Kom från jobbet 10 över 5, fick skjuts hem av Ackis, åt en snabbis, kl 6 började teatern, fick skjuts av Ackis.. Hade bara 1 scen där jag inte har repliker så behövde bara stanna 1 timma typ och nu har jag bara varit hemma och tagit det lugnt..

Ska ni se Paradise hotell  ikväll????


Min lilla Bebis!!

RSS 2.0