Saturday = Teaterdagen!

Kvart i 9 skulle vi träffas idag nere på Estrad för vi ska spela upp Queens Boulevard för sista gången där! Fick skjuts ner av Janne och så öva vi o öva! Klockan 1 började föreställningen och det gick bra för oss alla! Bebis fick spela sin roll igen.. Tänk 2 små hundar på scenen, gulligt värrre!! Efter några timmar så åkte jag hem.

Hann va hemma några timmar, då det var dags för nästa ståhej!

STA (våran teaterförening) har fyllt 50 år och det firade vi med en stor fest på lördagskvällen. Jag och Isabella träffades vid stadshuset där bussen tog oss upp till Torekällberget, där det väntades en stor middag med lite uppträdanden bland annat. Väldigt trevligt och massa god mat!

Fortsatte sedan ner till Saga, där vi stannade ett litet tag! Sen skjutsade Isabella hem mig och såå hade jag och Bebis lite mysigt ensamma hemma :)

Vilken fullspäckad helg :=)

Party on friday!

Jag, Selma och Narre drog ut här i stan, hamnade till slut på Stanleys där vi blev kvar :) Kvällen börja dock illa, va isgata så alla bussar var inställda fick jag reda på när jag stod på busshållplatsen, som tur va kom dem o hämta upp mig men att stå på en busshållplats i kyla i nästan 1 timma var mindre roligt!! Fast träffade ett utländskt par som jag hade o prata med! De kände igen mig från mitt jobb och från TV, de va lite kul faktiskt!
Våran pjäs visades förut, KÄND FRÅN TV haha ;)

På stanleys hade vi skoj, riktigt kul!! Dansa dansa!! Sen fick jag skjuts hem och så var det bara att gå o lägga sig för att gå upp nån/några timmar senare!


I <3 Leopard!

De här snyggingarna blev mina idag :)
+ ett Thomas Sabo armband och berlocker! Va nöjd jag e :=)

Klicka för att visa Megabild!

Toppenhelg som avslutades på Blekholmen ;)

Vilken fullspäckad helg!!
I fredags var fyllde mamma 41 år, så blev fest här hemma :) Jätte roligt verkligen, vi hade köpt en jätte stor canvas tavla med oss på till henne och så ska jag och hon åka till Linköping o kolla hockey i december. Väldigt händelserik kväll blev det, på många sätt haha ;D

I lördags så gick jag och Bibbi in och jobbade lite grann. Jobba 5 timmar ungefär, sen var det dags för Annes 50-års fest :) Också väldigt kul! Åt gott och trevligt sällskap!

Direkt från Anne hem i några timmar för att sedan dra ut i Stockholm. Det var jag, Angelica, Camilla, Jessica och Bella. Vi hamnade på Blekholmen (The bridge) och fick det skitkul!! Dansade massor och träffade trevligt roligt folk!

Nattbussen hem blev det och hem kom vi jäkligt sent! Då blev det osttårta hahhaha ;)






Istanbul!

Hela jobbet åkte på konferensresa till Turkiet, Istanbul i 5 dagar. Shit va skoj vi hade det :)
Vi hade konferens om dagarna och sen på kvällarna shoppa vi loss och hitta på skoj :D
Själva staden Istanbul var väl sådär kan man lugnt säga, kaotisk stad! Halvgalna människor! Etc!!
Men vi hade jätte skoj och var såå kul för man fick en helt annan kontakt med sina jobbarkompisar verkligen :)

Och såklart shoppade jag som en galning ;) Min Louis Vuitton väska var snyggast ;) Men såå blev det Converse, DG väska, en annan väska, klocka, massa smycken + massa mer!!
Och mycket presenter till andra blev det oxå såklart, adidas-dräkter och grejer :)

Vi sekreterare höll ihop och hittade på massa skoj!(Jag, Bibbi, hulia och Lisbeth) En dag gick jag ut med läkarna och några av sköterskorna, va skoj :) Hahaa och Janne är en av dem roligaste människorna jag känner haha :D

Lite bilder kommer senare :=)

RSS 2.0