Konstigt folk!

Har ni tänkt på hur mycket konstigt folk det finns??
Igår tex när jag satt på tåget på väg hem från Stockholm, får jag en gubbe bredvid mig. Han hade hawaii-skjorta på sig och en stor hatt på ansiktet när han låg och sov. Sen vaknar han och helt plötsligt vänder han sig mot mig, glor på min ring jag hade på fingret och frågar om den är äkta.
Jag som inte tycker att det angår honom och det kändes lite läskigt oxå, så jag sa
- Nej, den e bara fejk. 
Han utbrister då- Aha, jag trodde du skulle säga att den var äkta, så jag satt redan och planerade hur jag skulle ta den. Man kanske till och med skulle vart tvungen att kapa av hela fingret..
Och började skratta lite konstigt.
Jag tänkte bara madre, det e långt tills jag ska av haha... Men det kändes obehagligt även fast han förhoppningsvis bara ville skämta eller nåt, annars var han en ren galning..
Jag vet inte, det var weird verkligen! Tur bara att jag kom på att säga att den var fejk, haha...

Och sen idag, jag går in på stationen för att köpa busskortet, så jag säger:
-Ett terminskort plus
Då killen i luckan börjar
-plus plus plus, kanske man kan få en puss?
Jag bara skratta till lite, vad ska man göra?
Men han bara..
-Jaja, man måste ju alltid försöka iallafall..
Hahah, konstiga alla e, fast den här skrattar man ju bara åt,  det var ju bara ett skämt. Det rimmade väl lite roligt, så han hade väl bara lust att säga det men som den andra som man inte riktigt förstår om han skämtade eller inte...

Hatar såna personer som man inte förstår om dem skojar eller inte. Dem kan säga nåt knäppt eller roligt men se jätte allvarliga ut.. Det är inte kul. Antingen skämtar dem eller så är dem dumma i huvudet, svårt att veta :)

Det finns ju många riktiga freaks där ute och jag skulle inte vilja möta nån av dem...

                                        

Busskort!

Idag köpte jag mitt terminskort +. Var tvungen att göra det idag eftersom mitt sommarkort gick ut. Så nu kan jag åka när och hur jag vill fram till jul iallafall.... Sen slutar jag ju plugga och så blir jag för gammal för det oxå.. Så det är bäst att passa på.







Praktik!

Måndag, gå upp tidigt igen. Har vart skönt under helgen, då man sluppit ställa klockan på 05.40 men men.. Jag är inte så jätte morgontrött av mig, så det funkar ändå.. Men det är såå himla härligt att kunna säga att jag stormtrivs, det känns verkligen jätte bra. Det går bra och alla är trevliga. Det här skulle ju egentligen vara sista veckan men nästa veckan ska jag få sitta i receptionen istället, så det blev en vecka extra. KUL! Sen verkar det som att jag har fått två veckor på Huddinge sjukhus nånstans, måste få tag i läraren som inte verkar vara det lättaste direkt.

Åt lunch på Nancys, ligger nära, är billigt och har godaste maten.. Självklart äter man där.


Söndag!

Åkte upp till Stockholm och träffade Linus och fikade. Träffade ju då även Alex, Anna och Emma, kul att träffa dem igen. Det var mysigt! Det blev inte så lång stund eftersom deras buss till båten skulle gå om några timmar, men det var bättre än inget. :) Vi fikade på det där stället precis över gatan vid centralen, bredvid world trade center ungefär. Lite torrt fikabröd hahah...
Men det var kul........


                

Kräftis!

Vi hade det jätte trevligt och mysigt på vår kick-off igår. Nästan hela klassen var där och det var jätte roligt att träffa alla igen, det var ju ett bra tag sen. Alla verkar ha det bra på sina praktikplatser, skönt att höra..

Jag och Assia träffades i Huddinge centrum för att åka till Pim tillsammans, smarta som vi hade var hade vi inte kollat upp när bussen gick från Huddinge, så när vi kommer till busskuren så har vi precis missat bussen med nån minut. Och om 30 minuter kommer nästa, kul.. Men men vad skulle vi göra, vi gick till affären en snabbis och sen stod vi och väntade. Gick ganska snabbt iallafall, hade ju mycket att prata om...

Vi kommer fram till Pim lite senare än vad det var tänkt men men..  Vi gick tipspromenad, åt och fikade bland annat. Jätte kul och mycket snack blev det..

Många timmar blev det och ganska sent åkte vi därifrån. En jätte mysig dag verkligen.. Och innan dess hade vi hunnit med att åka till Nykvarn på marknaden, oxå ganska kul.. Kanske lite väl mycket folk för Bebis skull men det gick bra.

Så lite bilder från kvällen:


Magda och Assia!






Blev väldigt mörkt!


Min och Assias vinst på tipspromenaden :)

En toppen kväll verkligen!


Kräftskiva med klassen!

Ubermysigt, kom precis hem därifrån får skriva mer om det imorgon, då man är lite piggare...
Men jätte trevligt, det hade vi...

God natt!!


Fredag!

Nu är första praktik veckan avklarad. Jag har kommit till ett riktigt bra ställe med massa trevliga människor men idag känns det att man jobbat och gått upp tidigt varje dag. 20 i 6 har jag varit tvungen att gå upp, så tänk vad härligt att kunna ligga kvar åtminstone några timmar till imorn. Sen att Bebis inte varit bra tär på en oxå.

Jag jobbade, slutade halv tre som vanligt, åkte hem och gjorde lite allt möjligt. Handlade lite till morgondagens kräftskiva med klassen, ska bli kul. Men som ni vet äter jag inte kräftor så för min del får det bli nåt annat..

God natt, sov gott!


Lite bilder från hockeyn!!




Hockey är roligt kan ni ju se....





Vad inspekterar domaren?? Ser lite kul kul haha...



Hockey!

Jag och Ackis gick på hockey ikväll. SSK-Skellefteå, tyvärr vann Skellefteå men vi hade skitkul ändå. Det var ju bara en träningsmatch, så det spelar ju inte så stor roll men inte kul för killarna att förlora. Dem behöver självförtroende nu inför säsongen. Men Ackis och jag hade skitkul, det var riktigt skoj.. Vi snackade massa och om allt och alla haha...

Så härligt att säsongen snart drar igång, har längtat verkligen.  Hockey är livet...

Men lysrören gör mig påmind om någon, sorgligt :( My own C------ <3<3<3


Bilder kommer lite senare, ackis måste skicka bilderna till mig...


Nej, Bebis ännu dåligare!

Åkte iväg imorse för att jobba, kom ner på stan och då ringde mamma. Bebis hade börjat blöda massor och vi var tvungna att åka upp till djursjukhuset igen. Så det var bara att ta bussen hem igen och tror ni inte att på busshållplatsen innan min gick bussen sönder, så det var bara traska hem, tur att det inte va så lång väg att gå. Vi kom dit akut men vi kom in på en gång och för att vi sen skulle slippa betala såå mycket så tog dem det som ett återbesök istället.. Schysst.. När man kommer in akut brukar det ju kosta minst dubbelt så mycket som ett vanligt besök, blir ganska saftigt.

Men dem undersökte Bebis och gav honom massa ny medicin, så  nu e han helt borta. Ligger bara och sover men skönt för honom att slippa värken ett tag.. Tyvärr går väl smärtlindringen ur snart, inte lika kul då. Det va inte så farligt att han blödde så mycket, kan tydligen göra det ibland.

Han ska ta bort stygnen nästa torsdag men kanske inte kommer gå, så vi får se om vi måste skjuta fram det..

Jag tycker så synd om honom, varför råkar han ut för allting? Stackarn..


Hur svårt kan det va??

Att ligga still när man sover..
Jag fattar inte hur jag bär mig åt, madrass o allt ligger nästan nere på golvet när jag vaknar. Jag river ner grejer..
Helt otroligt, måste skärpa mig.
Frågan är bara HUR??


Mmmm.

En ganska vanlig dag. Gick upp strax innan 6, åkte till jobbet. Var kul, träffade massa roligt, trevligt folk. Slutade halv 3, skyndade mig hem för att ta hand om Bebis. Han kan fortfarande inte gå och han bara sover. Tyvärr var hans lilla krage för liten för honom så han kom åt rumpan iallafall, så vi var tvungna att åka upp till södra djursjukhuset för att få en större. Han är ursöt i den nya stora.. Men lite läskigt att han är så dålig.

Åkte sen hem och lagade spagetti och köttfärssås. Nåt av de få maträtter jag kan laga haha... Och så får jag matlåda till imorgon. Bra! Sen blev det data och tv för hela slanten..

Känner mig redan helt slut fast klockan inte är mycket.. Så ska nog gå o lägga mig snart...

Nu är det..



Som gäller!

Ja, jag säger då det!

Byggarbetare!
Ett släkte för sig :)

I alla fall våran balkongfixare/målare vad han nu e hahah.....




Vems favorit plagg nedanför???

Nancys!

Åt lunch på Nancys idag. Absolut godast i stan! Baguette med kyckling/curry röra blev det :)


Första dagen på praktiken!

Första dagen är avklarad och det har gått jätte bra. Men det kändes ovanligt att gå upp klockan 6.00, tidigt tidigt men men man måste ju vänja sig. Tog halv 8 bussen härifrån för jag skulle va där kl 8.00. Jag praktiserar på en vårdcentral ( ska ju bli medicinsk sekreterare). Alla var jätte trevliga och jag kände mig verkligen omhändertagen, inte alls som på min förra praktik där man satt mig i ett rum med massa jobb att göra som jag aldrig gjort tidigare, inte kul. Men här är det helt annorlunda verkligen. Mina arbetstider komma vara mellan 07.45-14.30, skönt inte så sena dagar och så har jag 45 minuters lunch.

En kul första dag, tyvärr ska jag ju bara vara här 2 veckor men dem började prata om att jag kanske skulle kunna få vara nån vecka till, vore jätte kul....
     
      Haha....

Blev en lugn kväll!

Tog det lugnt, tog hand om Bebis som knappt kan gå, sitta, ligga själv. Gör så ont.. Chatta lite på msn och igår insåg jag vad en webcam kan ställa till med, haha... Om Linus talar sanning, så e det inte så farligt men om inte hahha... Jag kan inte sluta garva :) Stackars mamma, hahahaa....Skönt att inget sånt hänt mig än.. Man måste ju tänka sig för men inte det lättaste om man inte vet att kameran e på..
Gick o la mig ganska tidigt, dan efter skulle ju verkligheten börja..


Såååå skönt!

 

Nu har dem ringt och berättat att operationen har gått bra och att Bebis är vaken men väldigt trött. Operationen hade gått bra och det hade gått fort men den högra analsäcken hade inte läkt ut riktigt ( operationen var tvungen att göras när dem hade läkt från inflammationen) hade man upptäckt och detta gjorde det lite lättare för att få inflammationer i området senare tyvärr men vetrinären trodde inte att det skulle vara nåt problem bara man skötte det och tvättade honom noga. Men det är väl typiskt, ändå var vi ju på ett återbesök för en vecka sen, då vetrinären sa att allt såg bra ut och att dem hade läkt igen bra. Men men man får hålla tummarna verkligen på att det inte blir några problem för honom.

Vilken lättnad när han ringde, allt var bra och jag ska få hämta honom klockan 5 ungefär. Det var lite rörigt tidigare om han skulle bli kvar under natten eller om han skulle få åka hem, men nu kommer han hem :)

Jag tror inte Bebis är så jätte lätt att göra med där uppe, han ogillar verkligen det stället och alla vetrinärer. Det brukar vara lite problem att få honom lugn, sen att han har såå ont hela tiden också har väl inte underlättat direkt...

Jag längtar till 5 och jag hoppas att det inte blir för jobbigt här hemma nu. Han kommer väl ha jätte ont...
Och så får vi se vad det här kommer kosta.. Det är tur att det finns försäkringar men det är värt varenda krona man lägger ut. Bara han blir frisk, det är det viktiga!



Bebis träffa en kompis haha...


Min plutt!

Inköp!

Köpte ett par jätte söta Hello Kitty strumpor idag på Lindex. Steps som passar i mina nya skor nu. Urgulliga verkligen!

                                       


Idag opereras Bebis!

Usch, vilken nervös dag!
Jag vet att vetrinärerna opererar sånt här varenda dag men nu är det ju min lilla Bebis som dem opererar och jag har varit såå uppe i taket hela dagen. Han har varit sövd en gång redan men man är ändå orolig, tänk om nåt går fel med narkosen, tänk om han inte vaknar?  Han är ju så liten...

Och dagen började inte såå jätte bra direkt, hamnade i köer på motorvägen när vi skulle åka och lämna honom. Mellan 10 och 20 över 8 skulle vi va där och vi åkte runt halv i tron om att vi hade gott med tid. Det var total stopp och irritationen började växa fram. Åker av i salem, vilket säkert hade tagit 20-30 minuter dit och tänker att gamla vägen blir bättre, tror ni inte att det e kö där med och då ser vi att kön på motorvägen har släppt. Snacka om otur....
Så lite längre fram kör vi på motorvägen igen och till slut äntligen är vi framme!

Men vi kom fram och Bebis var jätte nervös såklart, han vet ju att det aldrig är kul där men det tar inte lång tid så får vi komma in, prata med vetrinären och sen tar han med Bebis och går...

usch, sorgligt! Jag trodde han skulle dö, vi har inte haft särskilt mycket tur med varken människor eller djur.. Alla har dött ifrån oss, så att jag var orolig var självklart!

Och att man kan få så mycket känslor för en hund är inte klokt. Men han är med överallt och man får så mycket tillbaka..
Nu längtar jag bara att få hem honom igen, kraken!



Dagens outfit!


Lite bilder från kräftskivan!







Jag invigde mitt halsband igår, som jag köpte på Glitter i sommar i Skövde!

IKEA!

Idag var vi på IKEA! Åkte faktiskt dit för att äta. Jag, Ackis, Moa, Mamma och Mormor. IKEA är ju kända för sina billiga köttbullar men jag föredrar kotletten faktiskt, är inte särskilt förtjust i köttbullar heller..... Men det var väldigt trevligt. Vi har en stor diskussion om att restaurangen ligger längst upp, många tycker att det är jobbigt att behöva gå ner i genom hela affären även fast man bara åker dit för att äta men som jag förstår så är ju det här ett sätt för att få folk att handla mera. Man brukar ju alltid hitta nåt på vägen ner och så tjänar dem mer pengar på det sättet. Smart...
Men andra anser att om dem skulle ha restaurangen längst ner så skulle fler människor bara åka dit för att äta och på det viset skulle dem tjäna mer, men jag är tveksam. Grejorna på IKEA kostar oftast mer än vad maten gör och jag tror att man inte skulle ha det på det här sättet om det inte var så att det var bäst pengamässigt!

Vad tycker du? Vad vore bäst för dig och vad är bäst för IKEA?

(Ett litet minus bara, nu kostar det att ta sallad till maten även smör o bröd kostar. Lite löjligt eftersom det ändå bara kostar nån krona nu.. E det inte meningen att sallad är nyttigt och barn borde äta mer grönt???)



Kräftis!

Ohh, vad vi hade roligt! Skitkul verkligen! Även fast jag inte äter kräftor eller i stort sett inga skaldjur alls var det väldigt lyckat. Ost och kex mm funkar ju absolut lika bra :)
Det blev väldigt sent, så vi sov kvar.. Roligt!

Älskar er alla <3<3<3<3

Bilder kommer senare!

Kräftskiva!

Nu drar jag iväg på kräftskiva. Hörs sen!

                

Hockey!

Igår kväll blev det hockey för min del. Jag och Ackis åkte ut till Axa och kollade på J18 som spelar telge-cup just nu. Var riktigt kul, kanske inte den bästa hockeyn direkt men det´va rolig stämning iallafall.. Och kul att kolla på allt folk även fast det inte var så många där.. Var nog mest killarnas familjer och killarna från dem andra lagen där  haha...




Lillsyrran!


Lite fler bilder på skorna!



Kul!

Imorse tränade jag som vanligt, härligt så klart! Upptäckte att man utrustat omklädningsrummet och även ute i lokalerna med handsprit. Bra gjort tycker jag, gym kan ju vara en ganska stor smittkälla faktiskt. Alla tar i maskinerna och bakterierna sprids. Så det var ett bra intiativ.

Åkte sen upp till Huddinge (min skola) för att träffa min lärare som skrev på mina csn-papper. Så att man får studiebidrag den här terminen. Ganska viktiga papper att få iväg. Tyvärr hade hon inga nya nyheter åt mig angående praktikplats så det blir intressant att se hur det ska gå. Inte många veckor kvar nu...

Sen bar det hemåt ett tag men efter nån timma åkte vi ner till stan. Och vet ni, jag köpte skorna som jag sett på DinSko igår... Är väldigt nöjd kan jag säga!

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig! Ska upp tidigt imorn och träna.
Så nu är det läggdags..
Sov gott allihop..

                       

I found them!

Jag hittade såna skor som jag letat så länge efter äntligen.. Dem e skitsnygga och jag tror att jag ska ner på stan och köpa dem imorn. Vill prova dem med byxor på, därför köpte jag dem inte idag. (hade kjol och det passade dem till oxå)

                            

                                                Din sko - 499:-

Skärholmen!

Idag åkte jag till Skärholmen med Selma för att shoppa. Vilket visade sig vara svårare än vi trott för vi hittade ingenting, absolut ingenting och det är ovanligt. Man brukar alltid hitta nåt... Men men vi hade skitkul iallafall. Vi hade inte träffats på ett bra tag så ni kan ju gissa hur munnarna gick varma verkligen. Till slut bestämde vi oss för att käka men kunde inte bestämma oss för nåt ställe, så ví åkte hem ner på stan och åt på Nancys. Ett av våra favoritställen just nu. Jätte god tacotallrik. Gick sen ett tag här nere på stan men det kändes som att vi redan gått i dem flesta affärerna, så vi gick mest runt.

Mycket snack om Spanien blev det. Jag och hon var nere i Benalmaderna på praktik i 6 veckor för nåt år sen och självklart kommer det upp roliga minnen hela tiden när vi träffas. Haha.. Jag kan verkligen rekommendera att praktisera utomlands, det ger verkligen jätte mycket. En upplevelse för livet!
Pratade om dem gånger vi blev utlåsta från hotellet, När Selma gick vilse, dem galna tjejerna vi bodde med, jobben etc. Nu planerar vi att åka tillbaks dit snart, vore jätte kul verkligen men nu på en ren semester.


Vår balkong i Benalmaderna!

    
Me!!                                                          Selma!





Grattis!

Bebis blir 2 år idag! Måste firas :)


Fikat på stan!

Var nere på stan och fikade på Valencia och åt deras goda chokladpudding även fast den blir väldigt mättig i slutet. Trevligt, kollade runt i lite affärer och så träffade vi Petri, Julian, jens, Amy, Ann-christine, Madde, Felicia och Selmas mamma.
Varmt det blev helt plötsligt, konstigt väder nu.. På morgonen kyligt och sen jättevarmt på dagen...

                        

Morgonträning!

Har vart och tränat. Jag tränar alltid på morgonen/förmiddagen,är skönast då och nu har det blivit en vana också. Tränade lite allt möjligt, superhärligt!
Jag vet att många inte gillar gym men jag är ett stort fan om man säger såå.. Jag älskar stämningen och jag tycker att det även är socialt att träna. Man träffar massa människor och snackar om allt möjligt.. Man kombinerar helt enkelt nytta med nöje.

Men vi tycker alla olika och det är väl tur det!


Supersnygg!

Hur snygg är inte den här klänningen från Nelly ! Urläcker verkligen....
För 499 kronor blir den din.

            

Snygg rumpa snabbt!

En riktig skitbra övning verkligen om man vill ha en snygg rumpa! Man känner verkligen hur det tar på en gång.
Så sätt igång direkt om ni vill få en snygg rumpa snabbt och smidigt! Lycka till...

                      

Läge 1: Håll en hantel i varje hand, är du ovan så kör utan hantlar. Stå med lätt böjda ben med cirka tio centimeter mellan fötterna. Tänk på att hålla din rygg rak och magen spänd. Ta ett kliv fram med höger ben och sänk ner överkroppen.

Läge 2: Stanna när ditt högra, alltså ditt främre ben, är böjt i 90 grader. Det vänstra - alltså det bakre - benet får inte doppas i golvet utan vara en eller ett par centimeter ovanför. Viktigt är att din högra fot är framför ditt högra knä - du ska se tårna där nere. Tryck dig sedan tillbaka till utgångsläget. Gör samma sak på andra benet.

Repetitioner: Tre set med åtta till tio upprepningar.


Glada nyheter!

Allt såg bra ut på Bebis, så nu blir det operation på måndag. Skönt att det äntligen blir av.
Men stackarn han känner igen djursjukhuset nu, så det är inga glada miner när vi är där. Bara förknippat med smärta förstår man ju.. Men nu ska han en gång för alla bli av med det här och förhoppningsvis få vara frisk och kry länge nu..
Det gör såå ont i en när ens lilla vän mår så dåligt, därför känns det bra att kunna hjälpa honom nu.
Men det är ju inte billigt direkt, vetrinärkostnader, operation, mediciner plus massa annat men det är värt det bara han blir frisk. Det är ju det viktigaste eller hur!

     

Tänk nu på!

Nu börjar skolan igen för många och som vi alla vet är det då alla sjukdomar börjas spridas. Det går ju så fort och nu när det är så mycket prat om Svininfluensan som förväntas kunna smitta 400 000 svenskar är det viktigt att vi sköter vår hygien ordentligt och att tvätta händerna ofta.

Jag tror att media har förstorat upp det här med svininfluensan ganska rejält men man ska ändå ta det seriöst. Man blir ju sjuk och dålig ett bra tag och jag tycker att man ska ha respekt för allt sånt där. Och även om vi inte är rädda för att bli smittade så kan vi smitta andra som kanske inte har lika bra immunförsvar som vi har, tex sjuka, gamla eller små bebisar.

Lite grejer man kan tänka på!

# Tvätta händerna, absolut viktigaste!

# Sprita händerna, mycket bra!

# Nys i armvecket och inte rakt ut i luften eller i handen.

# Försök undvika sjuka människor i den mått det går..

# Och om du nu skulle råka bli smittad, STANNA HEMMA och undvik att smtta andra.


Iväg med Bebis!

Ska strax iväg med Bebis på återbesök hos veterinären. Hoppas allt ser bra ut nu, så att operationen kan äga rum på måndag. Han får utstå mycket, lilla kraken....Hoppas bara att allt ordnar sig nu till slut.




Träna!

Imorse var jag och tränade. Så himla härligt. Om man väl börjar träna, blir man ju nästan beroende av det. Man kan inte slita sig från det. Jag brukar träna ungefär 3 gånger i veckan, ganska tidigt på förmiddagen, skönt med inte så jätte mycket folk. Man får ha maskinerna i fred och det finns alltid plats för en.

Jag tränar på ett skitmysigt ställe, dem tar inte in så många medlemmar och det gör det lite speciellt. Man lär känna varandra betydligt bättre och visst är det härlig stämning? Här är det många idrottsstjärnor som tränar och det gör ju det hela ännu roligare. Många hockey och basketspelare.

Jag blandar kondition och styrka varje gång, tycker man får bättre resultat då. Förut spinnade jag mest men hur härligt och nyttigt känns det inte att springa. Så nu är det, det som gäller för ett tag framåt som uppvärmning i nån halvtimma eller såå.. Sen blir det alla maskiner och sen stretch i slutet..

Motion är viktigt, den bästa livsförsäkringen vi har!


               

Läskigt!

Hörde om en tjej som fick en digitalkamera rakt i ansiktet när hon åkte Balder på Liseberg. Som tur var träffade den inte ögat, om så hade varit fallet hade hon kunnat bli blind. Obehagligt, det går ju ganska fort i den oxå.. Och att få en kamera i ansiktet i 90 Km/h låter inte lockande. Det här kanske kan bidra till att fler människor tänker sig för innan man skiter i skyltarna med inga lösa föremål i karusellen. Jag förstår att det är roligt att ta kort medans man åker men man kan ju skilja på olika karuseller. Inte så smart att ha med den i en berg-o-dalbana direkt.

Nää, skyltarna hänger inte där för att se fina ut, oftast brukar det finnas en mening med dem.. Så alla som vill ha snygga bilder in action får kanske börja ta hänsyn till andra och skippa dem. Eller låt en kompis ta kort medan du åker, brukar bli bra dem med...


Solen kommer tillbaka!

                              
Äntligen kommer solen tillbaka! Det är ju bara Augusti men vissa kvällar har det känts som rena hösten. Skitkallt. Men nu ska det bli fint väder igen, runt 20-25 grader. Hoppas bara att detta stämmer!
Hösten kan vänta!

Min lilla Bebis!



Bebis har åkt på analsäcksinflammation igen. Fjärde gången sen i julas, så nu blir det operation snart. Skönt för honom att slippa smärtan men man är ju alltid orolig när det är tal om operation. Tänk om nåt skulle gå fel?  Det är rena skiten såna här sjukdomar som kommer tillbaka hela tiden och han är inte ens 2 år än. Jag hoppas verkligen nu att operationen kommer hjälpa..... Min lilla plutt..

Vill ha!

Dem här störtsköna bootsen lockar verkligen mig. Perfekt nu till sensommarn/hösten. Tror faktiskt att jag ska köpa dem.  På H&M hittar man dem och kostar endast 399:-.
Passa på!


RSS 2.0