Halloweenparty!!!

Igår kväll var det dax för vårt Halloweenparty hemma hos oss. Självklart skulle man vara utklädd och jag var sjuksköterska ;)
Det var jag, Ackis, Camilla, Selma, Richard, Filip, Philip, Dennis, Andreas, Ellinor, Sara, Kima, Ronja och Elin!
Blev faktiskt riktigt lyckat, roligt med massa små knäppa lekar och grejer :)
Det var igenkänningslekar som går ut på att ta på varandra med ögonbindel och klura ut vem man tar på, vi körde drick-kortspelet, sitta i knät, och sjuk lek med att ett kort ska gå från person till person via munnen, man blåser in för att få kortet vidare.. Först kort, sen papper, o godis o allt möjligt. När vi skulle köra med mandariner i munnen som sen skulle lämnas över blev de lite extremt äckligt hahaa :P Kräkreflexer verkligen!!

Vi drack och sjöng lite Sing star! O timmarna gick jäkligt snabbt, helt plötsligt var klockan så mycket så folk började knoppa av. Men Camilla, Selma, Richard, Philip, Filip, Dennis och Andreas sov kvar. Haha låg folk lite överallt i lägenheten, lite kul att se faktiskt ;) Ackis gäng höll till inne i Moas rum, Dennis låg i köket, 2 grabbar och Selma i vardagsrummet och såå vi i mitt rum ;) Gick väl o la oss runt halv 5-5 nångång och somna gjorde man väl inte förrän efter 6. O så var de dax att gå upp bara några timmar efteråt! Gissa att man e trött idag :)
Och inte nog med det när vi vaknade var Selma borta, hahaa. Hon hade vaknat på morgonen och inte vetat vart hon skulle ta vägen eftersom de låg människor överallt, så hon åkte hem haha :P Knäppgök och inte kom hon in o sa det heller!! Ville inte störa hahahaa :P Dummer :P

Men en jätte skoj fest faktiskt :=)


Kommentarer
Postat av: Äveelinaa

ja visst är det =)kul med halloweenparty ;)

2010-11-10 @ 00:11:52
URL: http://evehedberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0