Skärholmen!

Idag åkte jag till Skärholmen med Selma för att shoppa. Vilket visade sig vara svårare än vi trott för vi hittade ingenting, absolut ingenting och det är ovanligt. Man brukar alltid hitta nåt... Men men vi hade skitkul iallafall. Vi hade inte träffats på ett bra tag så ni kan ju gissa hur munnarna gick varma verkligen. Till slut bestämde vi oss för att käka men kunde inte bestämma oss för nåt ställe, så ví åkte hem ner på stan och åt på Nancys. Ett av våra favoritställen just nu. Jätte god tacotallrik. Gick sen ett tag här nere på stan men det kändes som att vi redan gått i dem flesta affärerna, så vi gick mest runt.

Mycket snack om Spanien blev det. Jag och hon var nere i Benalmaderna på praktik i 6 veckor för nåt år sen och självklart kommer det upp roliga minnen hela tiden när vi träffas. Haha.. Jag kan verkligen rekommendera att praktisera utomlands, det ger verkligen jätte mycket. En upplevelse för livet!
Pratade om dem gånger vi blev utlåsta från hotellet, När Selma gick vilse, dem galna tjejerna vi bodde med, jobben etc. Nu planerar vi att åka tillbaks dit snart, vore jätte kul verkligen men nu på en ren semester.


Vår balkong i Benalmaderna!

    
Me!!                                                          Selma!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0