Inte mycket tid!

Jag har knappt varit hemma känns det som den senaste tiden. Antingen jobb, teater, hitta på andra grejer.. Så var länge sen jag uppdatera bloggen märkte jag. Jag jobbar och står i som vanligt, påbörjat vår andra pjäs nu, premiär i maj.. Köpte mig en till knallrosa resväska idag, har hunnit med att köpa massa kläder också lite överallt ifrån.

Livet rullar på!!

Imorgon e det valborg, ska bli skoj det :)
Åh sorgligt!

Nu är VakterVakter tiden över! Vi har spelat klart våra 8 föreställningar och nu känns det tomt. Så mycket man har skrattat haha.. Och det har varit nästan lika kul bakom scen som på scen. Jag saknar det redan och alla underbara fantastiska människor :)Hur är hans son?? ;)
Ingen son? :O Vilket jäkla oskick att inte ha en son.....

Premiär, 4 föreställningar och utgång =Denna helg :)

I fredags hade vi premiär på VakterVakter :) Gick bra och i lördags hade vi 2 föreställningar och idag söndag hade vi 1 till. Jätte skoj verkligen, är såå roligt :)
Mamma, pappa, ackis, moa, mormor, anne,uffe,  kicki, elina, farmot och sebbe har vart och kollat på den än så länge :) Men vi har såå skoj medan vi spelar, härligt gäng vi e ;)

I lördags blev det utgång efter föreställningarna, gick hem med blommorna jag fått till Uffe och sen gick jag ner  till The Strip där Angelica, Camilla, Ellinore, Ellinor och Johanna väntade. Träffade Richard och Filip precis innan som sen kom ner till The Strip dem med :)

Det var rätt kul men jag var ganska rejält trött efter dubbelföreställningen så det var sköönt att komma hem sen.

Trevliga typer jag o ackis träffade på hemvägen hhaa.. Knäppgökar men kul det va att se hur chockade dem blev när Richard o gänget ´dök upp haha :P Hade dem nog inte räknat med ;) Va kul :)Friday!!

Idag har vi firat påsk här hemma, skitkul verkligen!!! Jätte trevligt!! Och kul det blev i slutet med smsroulette och allt möjligt ;)

Tack så mycket för allting allihop <3

Skärtorsdagen!

Jobbardag som vanligt, gick på lunchen o shoppa lite godis och påskpresenter. Hittade något till mig själv oxå haha... Slutade 5 som vanligt och då blev det full fart hem och göra iordning mig..

För kl 6 kom Jonni, vi hade ju bestämt att hittta på nåt idag. Jag trodde vi skulle hitta på nåt här i Södertälje men visade sig att vi hamnade uppe på Heron City och åt på restaurangen Amazon :) Vi hade det jätte skoj verkligen. Kom hem runt 11-tiden, så det blev några timmar :)

Tack för en jätte trevlig kväll Jonni!!


RSS 2.0