Ett halvår med älsklingen <3

Firade ett halvår med älsklingen igår!! Att 6 månader kan gå så fort men ändå har vi hunnit med väldigt mycket :) Thailand 2 veckor, flyttat ihop, köpt bil och massa annat :)

Älskar dig gubben min <3<3<3


Hilbert!

Såå sorgligt! Haha hände en grej när vi va ute på båten. Andreas hade slängt i sitt metspö och sen började flötet glida under vattenytan och Andreas sa åt mig att veva upp det. Fick upp massa sjögräs och en liten stackars fisk, jag tyckte såå synd om den så Andreas fick snabbt kasta ner den i vattnet igen. Tyvärr hade kroken fastnat så illa på den lilla fisken som ja kallade Hilbert, så när Andreas slängde i den igen låg fisken bara på rygg och ibland rörde han sig lite grann, ja tyckte det var så sorgligt.. Och de var inte det värsta, sen helt plötsligt när jag sitter och tittar på stackars Hilbert som flyter omkring på rygg kommer 2 stycken äckliga fiskmåsar och flyger ner och tar honom och flyger iväg!! Stackars Hilbert, vilket öde!!

RIP Hilbert <3


Jätte mysigt på sjön :)

Andreas och jag hade det toppen ute på sjön!! Första gången som det bara var vi som skulle klara av att lägga till själva och allting men det gick jätte bra. Jag har blivit en riktig baddare på att köra faktiskt, så det gör jag och andreas fixar med alla tampar o grejer =) Riktigt härligt väder hade vi, la till vid en ö vi brukar vara på och grillade och hade det mysigt. Andreas fiskade och jag låg o sola. Sen tog vi jollen och åkte ett varv runt hela ön, riktigt skoj faktiskt =)






Ut till sjösss :)

Idag ska vi ut med båten och solaa och steka omkring lite ;)
Först ska vi fira Andreas morfar som fyller år :)

Ha en bra dag =)

Mysfredag :)

Vi åkte ut till Skanssundet Andreas och jag och spelade minigolf, riktigt kul :) Gick runt o kollade lite på båtarna, där Andreas träffade sin farbror som har en riktig monsterbåt... Sen åkte vi till Pershagens restaurang och åt. Jätte gott :)
Hem och kolla lite resor och sen GOD NATT <3


Sol, sol och Zumba =)

Hur kul e det inte att dansa Zumba, köpt hem det och det e verkligen skoj och jobbigt ;)
Och det e såå sköönt med egen uteplats när det e så här varmt =) Nu ska här stekas ;)

Härligt :)




Här kommer midsommarbilderna som jag lovat =)









Minigolf igår :)

Jag, Andreas, Moa, Mamma, Ackis och Andreas spela minigolf igårkväll. Va kul :) Sen åkte vi och vinnaren ackis fick bjuda på glass ;) Hon tog till och med banrekord, utklassar oss andra haha ;)

Inatt vid 4-tiden var vi uppe på Arlanda och skjutsade upp Italienresarna och nu är bebis och Moa här hemma hos mig och vi tar det lugnt o myser lite grann =)

Hoppas ni får en bra dag <3


¨Ha så kul nu A:na =)

Ackis och Andreas åker till Sicilien imorgon bitti. Klockan 4 inatt ska vi åka upp och lämna dem på Arlanda :) Avis jag blir på dem, vill oxå utomlands i sommar men vi funderar mer på att spara pengar och åka till Thailand igen i början av nästa år :)

Andreas e inte så sugen på att åka ensam med mig utomlands nu på grund av att jag varit så mycket sjuk, förstår väl det men det e ändå tråkigt :(

Men men v.29 ska vi allihopa till Hultsfred, ska bli jätteskoj, längtar verkligen =)

Ha så kul nu Ackis o Andreas, så ses vi om en vecka :)


Madre!

Fått stå ut med The Big four i 6 timmar snart, huvudvärk på hög nivå hahaha!!! Inte direkt min musiksmak om man säger sååå!! Men men bara Metallica kvar nu iallafall ;)

Kollar ni oxå?? =)


Närakuten imorse :(

Jaha, så har man fått urinvägsinfektion nu oxå, bara massa strul med min hälsa just nu... Har så ont i magen så jag bara vrider mig men men börjat med pencillinkuren redan nu så jag hooppas det ger med sig snart!!

Nu ska vi upp till Hågelbyparken. Hoppas allt e bra med er <3


Visst e han gullig, bebisen min <3<3

En helmysig löördag =)

Började med att vi följde med la familia på bilbingo i Mölnbo och jäklar va varmt det va :) Lite pengar blev det och sedan kom alla hit och så har vi grillat och haft det skoj ;) Slutade med att mormor låg halvt inne hos grannen och jag vet inte vad ;)
Nu ska jag och älsklingen ha det lite mysigt och sen blir det natti natti =)

Sov gott sötnosar <3


Grattis!

Andreas lillasyster Emelie fyllde 21 år igår! Grattis Grattis! Så vi var ute i Hölö och firade henne! Väldigt trevligt =) Hoppas ni haft en bra fredagskväll =)




Midsommar!!

Hoppas ni hade en bra midsommar, min var iallafall helt underbar! Började med att vi alla jag, Andreas, mamma, moa,bebis, ackis och andreas åkte till Nykvarn som har blivit en tradition med åren och kolla på midsommarfirandet i folkets park. Tog lite lotter och dansa runt midsommarstången, jag avstod dock trivs bäst att stå bredvid o kolla på ;) Efter det åkte vi hem till mormor på silllunch. Jag äter ju inte sill men fick köttbullar i gräddsås vilket var väldigt gott :)

Sedan firade vi våran midsommar ute på en ö i Trosa! Andreas har ju båt, så den tog vi ut och hade såå mysigt :) Ni skulle vart med, vilket drag ;) Haha alla var hel knäppa men såå kul :)
Grillade och lekte leker och sjöng =)

Tack alla för en fantastisk midsommar =)

Bildmaraton kommer ;)


Bebis o Moa på besök!

Igår sov Moa och Bebis över hos oss :) Såå mysigt! Kl 4 på morgonen var bebis o jag ute, så han fick springa av sig lite, haha halvt sovande och i morgonrock men rätt härligt ändå :) Sen åkte jag, andreas och Moa till Tumba och sola och bada och efter det blev det en pizza på Robbans! Där man serverar sveriges största pizzor, jätte stora verkligen om man orkar äta upp en halv så e man nöjd =)


Bebis småtassar ;) Moa som tagit bilden, hon e såå duktig <3

Sommar!

Härligt, det här man har längtat efter hela hösten/vintern! Bada och sola! Så skönt att ligga här ute på våran uteplats och sola, riktigt härligt! Nu ska jag ta det lugnt i flera veckor här och bli riktigt utvilad till semstern =)

Kram på er!


RSS 2.0