Party night!!


PÅ busshållplatsen innan utgång!!

PÅ The Strip!  Jag och Selma!

Man måste ju ta kort på varandra samtidigt :)

Man träffar ju lite folk man känner igen :D

Tjejerna!!


Nu ska vi hem :)


Jag, Selma, Angelica och Camilla drog ut till The strip igår kväll.. Skoj hade vi! Blev dance hela natten, jäkligt trångt och sådär ibland haha.. Men vi hade en kul kväll :)
Vi var väldigt tidigt där så vi hann med " Jag har aldrig" innan allt börja, haha.. O la la nu vet vi allt ;) Nä tyvärr inte, blev inte så mycket erkännanden haha :)

Tack tjejer för en mysig kväll!! Puss <3


Fy vilken dag!

Jag e trött!! Har haft det skitstressigt på jobbet, ensam sekreterare kvar på hela vårdcentralen.. Hade receptionen, telefonen, posten, läkarkontakten, + allt annat. Jag trodde jag skulle tuppa, haha... Och jobba till 5 en fredag kändes väldigt tungt....

Det blev inte heller särskilt många timmar sömn i natt heller haha, någons fel ;) Nää men man fastnar lätt vid datan på nätterna :)

Nu har ja bara tagit det lugnt hela kvällen och ska snart gå o lägga mig för att ta igen några timmar, hade ja tänkt!!

Kramizzar på er!!


What a mess :)

Idag på jobbet kom IT-killarna och skulle byta ut varenda data på hela vårdcentralen. 1 data=30 minuter. Oj oj oj vilket jobb. Typiskt stood jag i receptionen när de skulle byta ut den datan, haha.. Blev lite rörigt kan ja säga men vi hade kul medans de installerade allt hahaa...

Och på vägen till jobbet fick jag semlan idag, haha.. Han höll sitt löfte, lite roligt :) Fast ganska konstigt haha :P



Ska vi ut och åka skidor??? Hahaha :D


Happy = Me <3



Are you??  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hej på er!!

Nu har man jobbat, skön lugn dag :D
Fick skjuts hem, tackar :) Nu har jag vart ensam hemma ett tag, eller såklart jag inte e ensam, får ju inte glömma min lilla älskling :) Så det blir nog en lugn kväll!!

Idag på väg till jobbet var lite kul haha.. Jag hoppar alltid av bussen på stan och går ner genom centrum för att hoppa på en annan buss och det brukar alltid vara en lastbil med grejer till ett cafe som de håller på o lastar av då..  Idag så frågade killen som jobbar med det om hjälp att öppna en dörr, han bar lite grejer och självklart så snäll som jag är, höll jag upp dörren, haha :D Åh vad glad han blev, fast att det va han som frågade om hjälp haha, men slutade med att han lovade att jag skulle få semlor nästa gång vi sågs som tack, eller om det var nåt annat fikabröd jag ville ha :) Hahaaaa lite rolig typ ;P




Ikea idag!


Först ner en sväng på stan, för att hämta mitt halsband som äntligen kommit. Fick ju det av Ackis i födelsedagspresent men då var det inte färdigt. Skulle ta några veckor typ, blev klart nu 2 månader efter haha.. Men fint var det. Silverhalsband med mitt namn.

Sen åkte vi upp till IKEA en sväng. Jag gillar att gå där uppe, mysigt på nåt vis. Åhh jag har hittat en lampa som jag såå gärna vill ha. Ska köpa mig en sån, när jag flyttar hemifrån har jag bestämt. Skitsnygg verkligen.  Och så har jag hittat en jätte stor tavla, massa färg. De andra tycker nog att den är sådär haha, men ja tycker den är skitsnygg. Om man har en stilren tapet eller vit/beige/cafe latte målat och sen en jätte stor färgklick på det blir perfekt :) Tycker jag iallafall :) kostar 1300 tror jag men den vill jag oxå ha...



Snygg va ;) Den är verkligen jätte stor i verkligheten... 800:-







Lördag!!

Idag blev det hockey igen! Och såå himla härligt, SSK vann i förlängningen och kvitterade i ordinarie matchtid när det var 7 sekunder kvar av matchen, skit kul :) Vilken jäkla stämning det var idag!!
Först fick vi lite dåliga biljetter men som tur är snackade vi med "våran" vakt, så det var bara för oss att byta platser, bra det!! Det va riktigt roligt idag!

Efter matchen åkte vi och köpte thaimat och nu fortsätter kvällen!!

Ha så kul alla :)


Hockey!!

Hockey idag!! Jätte kul och så vann dem oxå :) Ännu roligare då såklart! Fullsatt, var ju gratis idag, så alla de som inte annars brukar gå gick idag.. När vi kom var biljetterna redan slut men som tur var fick vi biljetter av en som vi kände :) Jätte schysst :)

Har ni haft skoj idag??

Jag säger bara en sak, vilka människor det finns :S

Petri o grabbarna var duktiga idag :)


Paradise!

Inte vart hemma många timmar idag, jobbigt! Men men det e kul :)
Kollar paradise just nu och snackar med alla ;)

Hoppas er dag varit bra :)



Haha puss på dig <3

Lite bilder from yesterday!









Att man aldrig ska kunna se normal ut på kort, haha ;)
Men ja bjuder på dem här :D




Chaplins igår!

Igår drog vi ut i Stockholm och det blev Chaplins. Jag, Ackis, Camilla, Rasmus, Ellinore, Markus och Therese.  Men njaa inte nåt speciellt kul ställe tycker jag, då är hamn betydligt bättre här hemma.  Inte särskilt stort dansgolv och där var det mest bara weird people men jag o Camilla höll till där iallafall när de andra sjöng karaoke hela tiden, haha...

Men det blev en rätt kul kväll//natt iallafall, kanske roligare för vissa än andra, haha ;)

Jag tycker det roligaste var på bussen hem haha ;)

Fick skjuts hem från stan sen av en av Ellinors kompisar..

Bilder kommer :)

Egypten!!

Åhh idag har vi varit nere på resebyrån och kollat resa till Egypten.. Vore riktigt nice att komma iväg sen! Hoppas det blir av bara..
Tänk sol och värme!! ;)



Bra dag!!

Igår ville jag bara döö, jobbigt jobbigt jobbigt! Var tufft på jobbet och allt var bara blää ett tag :) Sen åkte jag iväg ner till flickis på teatern och där hade vi ju kul som vanligt.. Så det piggade upp en hel del och idag har det bara fortsatt gått åt rätt håll... Jobbet gick perfekt, stod i receptionen, fixade krokodilen och skrev journaler. Jag har insett att jag älskar Tore haha.. Nää men att skriva hans diktat är tusen gånger lättare än den läkaren som jag skrev åt igår.. Fattade ingenting.. Lite jobbigt!

Men sååå min dag e på topp just nu!
Redan imorse blev jag på gott humör och såå ska det fortsätta hela kvällen!!

Ska snart till Heron, hörs sen!!


Gympapass!!

Angelica tjatade med mig på ett gympapass idag! Va ju ett tag sen nu jag var på AXA, så hon lyckades få med mig. Det var faktiskt riktigt kul, lite som aerobicen som jag brukar köra på AXA men lite annorlunda.. Var lite rädd att jag inte skulle fixa det såå bra eftersom jag varit sjuk men det var ju inga som helst problem, det fixade vi bra..  Ackis har sån lust att börja där nu, hoppas hon fixar pengar så hon kan göra det, alltid bra att röra på sig.. Jag har ju mitt AXA som jag inte skulle byta bort för nåt annat ;)

Men vi hade det skoj och så stannade vi kvar ett tag efteråt, sen bar det iväg hemåt!!


Där var inte Bebis gammal inte!! Han var som ett litet lamm och det rann om hans små ögon :/

Kul dag!!!

Det blev en riktig härlig lördag igår! Klockan 3 mötte jag Selma nere vid stationen, fick skjuts ner, vilket var tur eftersom jag redan var sen haha.. Först gick vi o kollade lite i affärerna, köpte leggins till Ackis som jag lovat att göra och sen gick vi och åt thaimat. Först hade vi tänkt gått till Nancys men tror att de stängde 4, så det blev lite kört men thai e aldrig fel även fast vi satt där helt ensamma ;) Men kanske va tur det, vi hade såå mycket att snacka om, så man glömde bort att äta, haha....
Problemas, problemas!!!!!!

Runt 5 åkte vi hem till mig, så att jag hann ut med Bebis innan hockeyn och så var man ju tvungen att fixa sig det sista innan hockeyn, viktigt ju :) Vi fick med oss Ackis oxå, kul.. Så hon tog bilen, det var skööönt!!
Hockeyn gick bra, de vann i förlängningen med 5-4. Jätte skoj verkligen... Vi träffade lite människor ute på AXA, och våran vakt hade saknat oss haha, nu när vi inte varit där på ett tag.. Och igår fick Selma äntligen se "NakenJanne" haha... I de 2 sista perioderna satt Ellinore med oss oxå..

Nää riktigt kul hade vi det och vi fortsatte ha väldigt skoj efteråt med ;)

Hoppas ni hade en bra lördag!!!

Lite bilder från hockeyn kommer sen!





Haha hittar ingen annan bild på selma just nu!! Selma o sin Ank-kille ;) Lika som bär!!

Friday!

Första dan på jobbet gick bra, det blev full fart på en gång!! Skrev journaler och hade telefon.. Att skriva journaler det kan jag, men telefonen e inte det lättaste. Vart ska jag koppla, vem ska jag koppla, boka tider, svara på 100000 frågor med mera och där sitter jag, haha oj oj oj.. Men det går bra :)

Kul att träffa alla igen och även fast jag jobbade in min lunch idag, så jag kunde sluta tidigare, så hade vi ju storfika/frukost imorse där jag träffade hela gänget.. Kul att sjuksköterska-praktikanten var kvar, han och jag satt o snackade länge vid fikat, kul med någon i ens egen ålder oxå :)

Men jag längtar till när jag ska stå i receptionen, där trivs jag bäst!! Kul att träffa människor :)

Tog bussen ner till centralen och hoppade på bussen hem som jag ganska snart hoppade av igen så det blev lite ändrade planer så istället för att komma hem efter jobbet, kom jag hem nu för nån timma sen, vi har haft kul :)

Kramizzar på er!!





:)

Imorn ska jag börja jobba har jag bestämt mig för, kanske inte mår perfekt än men det går åt rätt håll iallafall, så imorn blir det jobb och jag har kort dag, så det passar bra som första dag tycker jag.. Det ska bli kul faktiskt..

Idag har jag vart hos läkarn igen, tjejerna var hos frissan samtidigt, de blev jätte fina :) Sen köpte vi med oss mat från nancys.

Fast man vart sjuk så länge sen, så är jag ganska lycklig, det e väl bra :)

Puss på er!!!


Brons <3



Sköönt med vinst, många mål blev det! Man skulle nog kunna säga att det var utklassning faktiskt.. Vi hade ju med Lukas i truppen, vilket var väldigt kul. En riktig snygg framspelning till mål blev det för hans del igår kväll :)

De var alla superduktiga och lite trisst bara att de inte kom till finalen, för det hade de vart värda tycker jag :)

Skoj på FB igår natt :)

Haha, ibland är det kul att fjanta sig lite, igår natt satt jag o selma på facebook chatten och lekte lite, haha.. Vi körde varannan fråga och så frågade vi en fråga om precis vad som helst och så var den andra tvungen att svara, haha... Vissa frågor blev hel sjuka men det va faktiskt riktigt skoj! Haha till slut blev vi såå trötta , så vi inte orkade mer :)

Ibland e det lite kul med sånt där :)


Ledsen!!

Jag missar ju alla matcher nu bara för att jag e sjuk!! Var jätte länge sen nu, sen jag va på hockey.. Innan jul tror jag att det var och jag som inte brukar missa nån match annars, riktigt dåligt!!

Åhh, vad jag längtar till att bli frisk och gå på hockey <3

Kom igen killar ikväll!! Idag vinner ni okey?? :)




Sjuklingen själv :(

Åh, igår skulle jag gått på bio!!

Med Puff eller Selma som hon faktiskt heter! Skulle ha kollat Avatar uppe på sergel men så blir man sjuk och vi fick ställa in allt. Var ett tag sen vi träffades nu, så hade vart jätte kul. Man har ju massa att prata om..
Även fast vi tagit det mesta på datan nu faktiskt haha.. Men det händer alltid konstiga saker när vi ses, vet nog inte en enda gång som ingenting har hänt oss haha..

Förra gången var det ju psyktanten eller vad det var för nåt som spärrade av vägen för oss och jagade oss..
Massaknäppgökar och jag vet inte allt, vad som brukar hända oss, haha...

Det var ju även hon och jag som praktiserade i spanien tillsammans och där kan man väl säga att vi var med om en hel del oxå... Gick vilse, utlåsta från hotellet, knäppgökar som jaga oss, sov med knivar bredvis sängarna haha.. Fast vi hade skitkul :) Tänkte lägga upp lite bilder från det lite senare...

Varför jag kallar henne Puff?? När vi gick på gymnasiet fick vi på en avslutning diplom för att vara Piff och Puff! Där Puff är, är Piff. Och där Piff är, är Puff.. Haha...



Puff bredvid mig i soffan :)


Om jag vore en seriefigur!!

Skulle jag nog se ut så här typ ;)


Haha!!

Jeff!!

Den här helgen spelar han fotboll nere i Rimbo och vi håller alla tummarna för att det ska gå så bra som möjligt!! Och det tror jag att det kommer att göra! Imorn så har ni vunnit ;)

Visst e han gullig? :)



Kram på dig!!

Sjuk :(

Usch, jag har gått och blivit sjuk, inte kul alls... Hade hög feber igår och idag vaknade jag med 39,5 graders feber, är helt däckad.. Bara snurrar i huvudet på mig.. Nä, jag hoppas jag blir bättre snart..

Och ni ska veta att få komma till läkarn är inte det lättaste här i Södertälje! Ringde idag för jag har nog aldrig mått så här dåligt men Nej, jag fick inte komma.. En skit otrevlig tant som sa åt mig att jag förmodligen inte var så dålig att jag behövde träffa en läkare, men hallå det vet väl inte hon hur jag mår.. Nee usch va ledsen jag blir på såna människor.. Varför ska man vara otrevlig mot nån som knappt orkar stå på benen :(

Hoppas ni alla mår bättre än vad jag gör iallafall :)


Nyårsafton <3

Så är det ett nytt år, 2010 :)
Först åkte vi ut till Gnesta och förfestade hos Bella, blev ingen lång stund men ett litet tag.. Sen skulle vi ta oss till tåget som inte var det lättaste direkt, var snorhalt och skitkallt men det gick bra och vi kom fram till slut. O på tåget träffade vi älgens kompis, jag har ingen aning om vem älgen är eller nåt som helst men ackis verkade gilla att snacka med han :) Sen kom vi fram till Tälje, det var jag, Angelica, Camilla, Bella, Sara, Carro och Carro.. Vi blev bjudna till Richard och Krille på fest i Pershagen så vi åkte dit!

Stackars busschaufför säger jag bara, vi hade ingen aning om vart vi skulle hoppa av, så vi hoppade av och hoppade på igen och nee tur att det va en schysst chaffis :)

Sen kom vi fram och träffade killarna, lite fler killar kom. Vi spelade bland annat bussen o nåt annat kortspel. Drick en klunk, 2, 3 osv. blev kanske lite för mycket för vissa, haha :)

Lite kaos blev det och jag vet inte vad men rätt kul var det iallafall..

Kom hem runt halv 8 på morgonen, ganska trötta tjejer kan ja lova!!

Hoppas ni haft en bra nyårsafton :)

Angelica, Jag och Camilla innan vi skulle dra...


RSS 2.0