Kryssning och Grönan <3

I fredags åkte vi på kryssning med Cinderella! Älskar att åka på kryssning, såå härligt :=) Hade det riktigt mysigt och dansade gjorde vi som galningar :) Haha och omringade var vi :P Men de va kul, fast att de spåra ut lite i slutet haha ;D Riktigt riktigt skoj! Ville inte gå av båten haha ;)

O sen på söndag var det dags för mig, ackis o camilla att dra upp till Grönan. Shit va skoj vi hade det!! Åkte nästan allting, 3 undantag :P och ja vågade mig upp i uppskjutet för första gången, stolt jag e :)
Hade skitskoj med snyggingarna som jobbade där haha, eller aaa vissa av oss tyckte de va kul iallafall ;)

En riktig tooppenhelg det här, bilder kommer när jag får dem :=)


Norrtälje!!

Igår så bestämde sig Assia och jag för att gå ut på krogen, gick ner på stan och satt oss på stanleys ett tag. Tills vi bestämde oss huxflux att åka upp till Norrtälje och festa med Jeff, Simon, Marcus, Robin mm. Vi åkte strax efter halv 10 och 2,5 timmar senare var vi framme. Jeff, Simon och Robin kom o mötte oss vid bussen och sen gick vi in på en nattklubb, satt o snacka lite och dansade lite grann ;) Vi gick därifrån 3, då dem stängde. Vi fick då alla skjuts hem till Simon, där vi var tills det var dax att åka hem. Assia ville hem så fort som möjligt hon, så när bussarna började gå igen så åkte vi. Jeff följde med oss till bussen och sen gick han hem till sig!
Var kul att träffa dem alla igen, var ju ett tag sen :D  <3
 
Så halv 10 ungefär kom jag hem efter buss, tunnelbana och pendeltåg och inte en minut sömn! Gissa att jag e trött idag och tror ni inte att jag e så dum o åker o shoppar så for jag kom hem! :P Seging = Jag idag!

Vad jag shoppa iallafall: En kjol, tröja, t-shirt, partyväska, underkläder och en thailändsk lampa som jag ska skicka upp på festen om 2 veckor :=)

Bilder kommer när jag får dem :=)


Jeff, Marcus och Simon!

Jag & Jeff!


RSS 2.0