Ledig men ändå en hektisk dag!

Började dan med att åka och träna runt halv 10, skit härligt verkligen. Höll på i ungefär 1,5 tim. Ville inte gå därifrån. Mina gubbar på gymmet hade saknat mig, haha men dem vart såå glada nu när jag äntligen var tillbaks :) Gulligt av dem.  Några av killarna tränade också.

Efter träningen blev det av hemåt, Bebis behövde gå ut, så det blev en liten prommis för vår del.

Ett tag senare åkte jag ner till stan, hade lite hemlisar att fixa och jag sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka ända tills jag fick tag i det jag skulle ha. Men till slut hade jag flera påsar i händerna med innehåll som jag e nöjd med.  Åt även på nancys.

Sen åkte jag hem igen och var hemma tills vi skulle ut till Enhörna och fira Anne, som fyller år idag! Grattis!! Det va lite folk som kom och vi fikade och hade det mysigt :)


Hockey!! <3

Skitkul, hockey ikväll! Tyvärr slutade det bara med en poäng men man får väl tacka för den iallafall, även fast det var förjävligt när Rögle reducerade 40 sekunder kvar av matchen. DEt är vid såna tillfällen man sliter sitt hår verkligen. Men vad ska man göra! Vi hade väldigt kul iallafall :)

Var en sån här kväll, då man kände igen väldigt många på hockeyn, så jag tyckte man hälsa på allt o alla hela tiden. Sen träffade vi ju nån som det var ett bra tag sen sist, mm vad ska man säga???

Riktigt roligt och hur jag klarat mig utan hockeyn hela sommarn fattar jag inte :)

Teater och badbollar!

Riktigt kul med teater! Idag fick vi våra roller och lite enskilda samtal om rollerna. Jag blev broder klåfinger och en kvinnlig krigare, lite feminist stuk goes amazon haha.. Det blir nog bra, det tror jag :)

Och medan vi andra väntade  så blev det idioten med badboll/badbollar. Haha var lite crazy, bollar överallt, i skallen, i ansiktet och bollar överallt i luften, det var väldigt kul faktiskt. Det blev lite svettigt hahahh...

Kul, hade vi iallafall :)

Fattar inte!

Vad det är med bussarna?? Vad händer med dem egentligen, andra gången nu när jag åkt som bussen helt plötsligt inte kommer iväg efter att den stannat. Busschauffören gasar och gaser men kommer ingenstans. Fattar inte, det slutar alltid med att föraren får gå ut och trycka på nån knapp utanför på bussen och ibland funkar det och ibland inte, så får han gå ut igen, göra samma sak och sen åker bussen igen. Vad???
Väldigt irriterande och jag var skitnära att missa tåget på grund av det, tur att jag sprang för många andra som åkte med samma buss missade tåget, märkte jag !!!


Första skoldagen!

Idag började skolan igen, och nu har man ju ett projektarbete upp i halsen asså, lite jobbigt, känns lite tungt faktiskt men jag och Assia ska jobba tillsammans, så det kommer säkert bli bra.
Kul att träffa alla igen, jag, assia och elin gick och åt lunch på grekiskan, gott!

Dem flesta i klassen verkar haft en bra praktik, kul att höra. Och nu har vi inga tågförare där längre, haha.. så nu behöver vi inte slåss om rummen :)

 


Skjutsat ut moa!

Vi skjutsade ut Moa till pappa nu på kvällen. Hon mår ju inte riktigt bra, så hon fick åka ut till enhörna och vila upp sig lite. Ackis körde hem sen och självklart tog vi vår vanliga lilla runda o kollade runt..  Kollar på komissarien och havet just nu. Den e bra men dem dubbar ju precis allt, lite jobbigt..


Äntligen klart!

Städningen är klar, sköönt!
Va precis ute och gick med Bebis, härligt men vad det blåser upp.. Vi fick kämpa för att ta oss fram verkligen, haha.. Nu ska vi strax äta!


Inte bara jag som blir trött av att städa!




Städa!

Nu håller jag på och städar här hemma, kul va??
Det blir ju fint iallafall :)

Alla dessa kläder som ligger överallt :(

Ne nu ska jag fortsätta, så man blir klar nån gång...


Så ser man ut när man e i städtagen!



Ner på stan!

Åkte ner till stan, vi åt på det nya kondiset. Jätte god potatisgratäng med kyckling! Jag köpte foundation och en mascara.. Och en ursnygg vit kappa med pälskrage från HM för 800 kronor.
Jag tvekade länge för jag hade sett en röd vinterjacka på stadium men när jag provade den, så var det kärlek vid första ögonkastet så det fick bli den :)
Jag blir en blandning av maja gräddnos och en lucia haha ..


Dagens outfit!

Moi!


Äckliga ögon jag vet, jag lovar jag är inte en maniack haha..


Min nya kappa :)


Fredag!

Idag var det sista dagen på praktiken på Huddinge, lite sorgligt men det e skönt att komma tillbaka till skolan igen ett tag. Vi hade avslutningsfika för mig och jag fick en blomma när jag skulle gå. Jätte gulligt av dem verkligen!

Sen skulle jag åka hem, men hamnade i köer med bussen, så självklart blev det betydligt senare än vad jag hade tänkt mig. Hoppade av nere på stan, jag köpte med mig mat hem. Tacotallrik från nancys till mig och ackis och kebabtallrik till mamma. Träffade uffe på stan och snackade lite. Det var inte det lättaste att ta sig hem sen, en kasse från jobbet, en proppad kasse med maten från nancys, en kasse med mammas mat och min blomma, usch det va lite jobbigt men det gick ju :)

Jag är ju inte världens starkaste person, haha som ni vet!

PÅ kvällen hade vi möte på tratten, ackis och några av hennes kompisar ska ha ett projektarbete som går ut på att få människor att röra på sig och att träffa andra. Så självklart har man erbjudit sig att vara med, så nu en gång i veckan ungefär ska vi träffas o göra grejer. Haha vi var ju några stycken, så vi var tvungna att placera om bord o stolar haha, dem undra nog va vi var för några :)



Så har man sett ut på jobbet! Snyggt va!



Min lilla blomma!


Min outfit idag!


Hockey, hockey, hockey!

Ikväll var det hockey som gällde. Elitseriepremiär för laget i mitt hjärta, SSK. Och dem mötte LHC som brukar vara stora hatmatcher men var ganska lugnt idag faktiskt. SSK vann 2-1 jiiiooooo... Skitkul verkligen, alla tror och tycker att vi har sämsta laget i år och att vi kommer få kvala senare men dem ska nog få se! Det är alltid lättare att slå i under läge än att man e förhandstippad etta.

Men så sköönt med lite hockeystämning igen, har saknat det nu under sommaren, killarna på isen, även fast jag saknar VISSA! Lite tråkigt men men..I början satt vi precis bredvid LHC-klacken, var väl sådär.. Ackis o Mami tyckte det var skitkul att retas med dem och dem skrek o allt möjligt, men ja e lite fegis av mig. Haha men det blev slängkyssar o allt möjligt från vissa i klacken vid tex målet o såna grejer, lite weird.  Ackis, you love it.

Men det va jätte kul och Steffes vinstgest ägde asså :)








JAG ÄLSKAR HOCKEY!


Labb och teater!

Fick var med uppe på labb idag. Gick rundvandring och så fick jag vara med o kolla på när man snittade en prostata och en bit från magen oxå, jätte intressant..
Kom hem 16.15 och klockan 6 var det teater igen. Min gamla grupp den här gången, men jag tror att jag ska ta ett litet break från den just nu när jag är med i vaktervakter oxå, blir det lite mycket med båda.
Sen är det inte särskilt mycket teater längre, mer lek.. Många småttingar nu.. Men vi hade väldigt kul iallafall idag! Jag hade ju mina följeslagare haha...

Jag får börja igen när vaktervakter haft sina föreställningar och är slut, då blir det onsdagsgruppen igen...




Och idag var det tisdag!

En helt vanlig dag, skrivit journaler hela dan på jobbet. Åkte sen hem och hållt på lite här hemma o pysslat. Nåt med vår tv har hänt så vi har bara en massa myrornas krig på skärmen. Vi ringde och felanmälde det klockan 2 men ingen lyfter på arslet för att göra nåt åt det. Lite irriterande men man klarar sig ju bra utan tv iallafall, så det e ju inte ett så stort problem.

Läst lite manus och lite allt möjligt! Fixade ju även in lite bilder från helgen som ni märker..

Snart ska man sova! God natt!


Måndag= ny teater grupp!

Det var tufft att gå upp i morse, kan jag lova. Blev ju inte mycket sömn i helgen och att då gå upp tidigt för att åka iväg och jobba är jobbigt men det gick ju iallafall.. Jobbade på som vanligt, inget spec. Fick vara med i labbet ett tag det var väldigt kul. Kollade i lite mikroskop och sånt..

Mamma och moa kom upp och hämtade mig när jag slutade, mormor och Inger hade åkt en kryssning, så vi åkte och hämtade dem. Dem var väldigt uppspelta, hade visst varit väldigt kul.  Tiden tickade på och 6 började min teater, så det blev lite stressigt. Uffe skulle skriva ut mitt manus på över 100 sidor, jätte snällt av han men det blev lite knäppt det med, skrev ut hur mycket som helst och sen började den om igen o skrev ut samma, ja men jag fick iallafall mitt manus till slut, jätte bra! Tack Uffe!

Sen blev det raka vägen ner till teatern. Jag har börjat i en ny grupp nu VakterVakter. har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska göra med den andra gruppen på onsdagarna, vi får se!
Men det var väldigt kul och det känns som att det kommer bli väldigt intressant.
2 april kommer vi nog ha premiär, så då får ni masa er dit!


Hemresa på söndagen!

Vi åkte runt halv 11 tiden från bondgården, åkte då upp till bröllopsparet och alla dem som bodde där, för att säga hejdå! Åt frukkost där. Halv 12 ungefär åkte vi därifrån. Vårt första stopp blev i timmernabben, där vi fikade på ett cafe. Passade även på att kolla in vår gamla stuga som vi hyrt för några år sen där nere. Det är nåt speciellt med Timmernabben asså, vi gör alltid nåt när vi sitter i bilen, haha stackars killar utanför. Fast de var nog inte så synd om dem haha.. Åkte sen till västervik och åt. Och så åkte vi och stannade sista gången i söderköping. Många timmar i bilen men det var roligt..

Kom hem vid halv 9- 9. Man var lite slut om man säger såå..







Bröllops helg!

Halv 5 gick jag upp i lördags, halv död verkligen. Men det gick, så runt 6 tiden kom Anne o hämtade oss..
Och så började vår långa bilfärd genom landet. Vi stannade i Söderköping och fikade på torget, hahah alla undra nog vad vi var för ena som stod o fikade så tidigt på morgonen.. Sen körde vi vidare, stannade och åt några timmar senare och till slut var vi framme.

Vi fick bo hos ett par som bodde på en bondgård med massa kor utanför. Vi hade ungefär en timma på oss att göra iordning oss, lite stresigt men det gick.. Blev bara lite senare än planerat.
Åkte sen till kyrkan och bröllopet startade. Det var ju annes syrra som gifte sig.'

Sen blev det lite party hemma hos dem efteråt, hade egen kock som lagade maten och så blev det karaoke och dans. Var lite kul att se alla som gick upp och sjöng, det skar sig verkligen i öronen haha..

Och dansen jag säger bara det madre! Jag dansade med manne i slutet och det gick väl bra men så bjöd en kille upp mig, vet inte riktigt vem det var och herre asså. Han var väldigt skum asså, dansade som en galning och jag vet inte vad. Kände att man inte riktigt hängde med... och tror ni inte att det bara va vi uppe på dansgolvet då, typiskt haha.. Ackis var tvungen att springa ut för hon garva så jäkligt hahaa...

Fick skjuts hem på natten av en kompis till dem vi bodde hos och sen var det god natt...

Bilder kommer senare!











Hemma igen!

Hemma igen från vår lila trip med bröllop och allt i Karlskrona. E helt slut idag, så imorn får ni en beskrivning av helgen..

God natt! <3<3

Bröllop imorgon!

Imorgon är det bröllop som gäller! Nere i Karlskrona.. Så det är en bra bit dit, så vi är tvungna att gå upp halv 5 ungefär imorn, jobbigt men det ska bli väldigt kul.. Inte så ofta man går på bröllop.
Sover över en natt där nere, och på söndag åker vi hem..

Ni får ha det så bra så länge så hörs vi på söndag!

Så här tänkte jag se ut imorgon, duger det??


Inga bh-band då dock :)

Stockholmo idag!

Angelica kom upp till mig idag och väntade tills jag slutade och så åkte vi upp till Stockholm. Vi skulle handla lite på Buttericks till festen och så gick vi runt och shoppade så klart.
Jag köpte en vit klänning och en blå kjol, bilder kommer lite senare..

Vi hade jätte kul verkligen, sen bestämde vi oss för att åka hem till stan här för att äta på nancys men självklart var det nåt fel med tågen, så vi kom inte ner till stan förnst 20 i 7 och dem stänger ju 7, så det var bara att hitta nåt annat.. Så det blev kebabhouse för vår del.. Lite onyttigt men gott.

Och ackis gjorde dagens goda gärning, hjälpte en tant som satt o väntade på färdtjänst, problemet var att färdtjänsten stod på ett annat ställe o väntade men ackis hoppade in så klart och vips så var tanten i färdtjänstbussen.. Haha, hon e gullig hon..



Ackis  kebabtallrik..


Min pizza! Så himla stor, orka bara halva haha..


My new shoes!

Har fått ett par nya stövlar, älskar dem :)


Läskiga ögon haha..


Mina skor :)

Today!

Dan har varit som vanligt, jobbat, kul och slutade som vanligt vid tre.. På bussen hem var det lite kul, då det hoppade på en kille som stackarn inte riktigt hade alla hästar inne, han satt sig bredvid en ung kille i min ålder ungefär.. vAR nog inte så kul att få honom bredvid sig, han babbla på om allt möjligt och hela tiden sa han till den här unga killen, "vad tycker du kompis", bor du här kompis" etc, stackarn han kunde ju knappt hålla sig för skratt.. Jag tyckte synd om honom men det var ganska underhållande att sitta o titta på haha...

Senare på kvällen åkte vi och köpte lite skor jihooo. Skitsnygga stövlar :)


Teater!

Idag var det dax för teater igen. Moa har bestämt sig för att sluta, tråkigt men har märkt att hon inte tyckt det varit så kul den senaste tiden, inte haft nån direkt i sin ålder, så jag förstår henne. Men vi hade kul, gjorde massa övningar, en hel del improvisationer mm. Tyvärr blir ljudnivån väldigt hög pga barnen som börjat, så det e lite jobbigt.. Men men man får väl stå ut.

Men jag har börjat funderat på om jag ska hoppa på en annan grupp oxå, antingen byta eller vara med i bägge, vet inte vad jag har tid med, får väl se. Jag måste tänka lite..


Lill lördag

Onsdag, så har man  kommit halvvägs genom veckan. Gått snabbt :)
Jobbade som vanligt, skrev journaler och så fick jag vara med när man kollade lite prover ( för att se om patienten hade cancer eller inte) jätte intressant. Gick runt o kollade lite och skulle fått kolla i en obduktionssal men eftersom vi inte visste om det var nån där inne, så vågade vi inte gå in. Jag vill inte se nåt som jag inte har lust med... Åt lunch där och sen gick vi en liten promenad igen..
Slutade 3, tog bussen hem men det hade hönt en olycka på motorvägen, så det var tvärstopp.. Tre bilar, en var helt utbränd. Men till slut kom vi därifrån iallafall..


Vad ska ni kolla på??

Idag blir det ju lite problem asså.. Klockan 8 är det både Idol och det här nya programmet Superstars.. Och klockan 9 är det Andra avenyn och kändisdjungel. Har inte riktigt bestämt mig än för vad ja ska kolla på.. Får se.. Typiskt att allt ska vara samtidigt, man får väl zappa :)


Så kan det se ut hemma hos oss haha :)

Favvoo!!

Vem älskar inte pannkaka??
Har precis ätit det nu, "me like":)


Min största fobi :(

Spindlar!
Jag avskyr dem verkligen, fattar inte att dem ens behöver finnas.. Och jag råkar alltid ut för dem oxå, det e det som e så typiskt. Ni som känner mig vet att jag till och med hoppat ur bilen i farten pga en spindel på Åland.... Usch.. Jag får rysningar bara jag tänker på det.

Igår va jag ute och gick med Bebis, vi gick under ett träd och helt plötsligt känner jag att nåt ramlar ner i mitt hår och tror ni inte att det var en liten spindel. Usch som tur va, fick jag tag i den på en gång och den var liten, annars hade jag nog dött tror jag. Och idag på bussen hem så svävade en spindel precis framför mitt ansikte i sitt nät, usch sååå äckligt.. Flyttade på mig haha...

Hatar dem.. Utplåna nån??????


Tisdag!

Andra dagen uppe på Huddinge. Gick riktigt bra, började skriva journaler nu men shit va svårt alltså. Det är inte alls som på en vårdcentral där pat kommer för vanliga saker som halsont, hjärtklappning eller förkylning, nej här är det bara massa latinska ord och mycket ord som jag aldrig hört talas om tidigare verkligen...  Så det är en utmaning men det går bra och är roligt, så det e väl det viktigaste.
Va med på möte på morgonen och på lunchen gick jag och min handledare ut på en promenad.
Fick veta att sjukhusets omkrets är över 2 km långt, så vill du ha lite motion kan du ju alltid gå runt sjukhuset haha...

Men det var en kul dag och jag trivs verkligen..

Tog tåget dit på morgonen men tod bussen hem, blir 3 bussar men jag e nog mer en buss människa än tåg, även fast jag jämt åker både och.. Men det e lite skönare med buss, vet inte riktigt varför..

            

Det var tider det!

Vem bodde här??



Naw, det var roligt.. Nu e det bara tråkmånsar :( Men nu e väl Ackis glad däremot. Fast jag tycker att vi borde byta tillbaka snabbt .. Men då vet ni vem han ska lämna kvar i Ryssland haha......

Men det va kul :)




Trötter!

                                              

Kunde inte sova inatt, knappt nåt alls.. Om jag sov i nån timma, så e jag glad och sen skulle man upp halv 6 igen. Snacka om att jag är trött idag,
powernap= ja, tack :)

När ska man ha tid att bara lägga sig o vila, det e frågan?



Första dagen !

På Huddinge sjukhus. Jätte intressant verkligen. Jag har inte skrivit nåt men hela förmiddagen blev det posten som gällde och sen höll vi på med labsvar och såna grejer hela eftermiddagen. Var runt på vartenda lab och kollade runt.. Sånt jäkla pillrigt jobb labpersonal har alltså, det är inte klokt. Kul att se hur allt går till..

Men det är väldigt stort och massa korridorer och massa lab och massa folk och masssa dörrar etc etc, så det var inte det lättaste att hitta. Kände mig helt vilse haha, fast att jag gick med min handledare hela tiden. Men jag tror att jag kommer att trivas väldigt bra här och vi får se hur resten av veckan kommer se ut.

Och vet ni vad jag går omkring i, på sjukhusområdet?? Läkarrock, haahaa coolt va :)
Några storlekar för stor, men det e lite kul faktiskt ..


                                   

Slappar-söndag!

Lugn och skön söndag, var ute ett tag mitt på dan, sen har det bara varit att ta det lugnt. Jätte skönt verkligen, man behöver det ibland faktiskt. Var ute och joggade lite med Bebis, han e jätte duktig och sen kollade jag på den kändisdjungeln. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det programmet, jag har tyckt att det verkar lite B men ju mer man kollar så blir det lite bättre, så vi får väl se ju längre tiden går, så kanske det blir riktigt bra till slut. Vem vet?

Och så började ju den här långfilmsserien eller vad man kallar det, Kommisarien och havet nåt sånt tror jag, verkar riktigt bra faktiskt. Kul med lite såna här mordgåtor och sånt . Bra skådisar oxå, gör mycket.

Men nu ska jag snart gå o lägga mig, e trött och jag måste ju upp tidigt imorn. Runt halv 6 tror jag. Usch, jobbigt men det ska bli intressant. Jag ska ju börja praktisera på Patologen imorn. Lite läskigt ställe, det tycker jag men jag hoppas att det inte kommer vara så farligt men man vet ju aldrig. Jag vill absolut inte se nåt som jag inte har lust med.. Usch, jag får kalla kårar, bara jag tänker på det.

Det blir nog bra!

God natt på er ! Sov gott!
'
                                       

Hmm..



Har ni hört talas om Lip plumper??
En slags läppförstoring men som ett lipgloss. Håller i ungefär 4 timmar. Den pumpar upp läpparna så dem blir stora och fylliga. Tydligen ser man en ganska stor skillnad.

Det ger en liten stickande, svalkande känsla i början. Lip plumper gör så att blodkärlen vidgas och sätter i gång blodcirkulationen..

Själv är jag lite sugen på att köpa en sån här lip plumper men frågan är hur nyttigt det här verkligen är för läpparna?? Att framkalla vidgade blodkärl kanske inte är det bästa, vad vet jag?

vi får väl se hur länge den här trenden håller i sig och visst är det bra att kunna framkalla nåt sånt här, många tjejer som inte gör sina läppförstoringar längre, utan använder denna produkt men vad händer i längden? Det är det jag är lite orolig för, säkert är det helt ok nu men om man kollar om några år kanske det bevisar att det inte var en så smart ide,, men men jag vet inte..

Får se hur jag gör :)

Fjortis eller inte??



E man fjortis bara för att man använder Idomin på läpparna??
Vad tycker ni?

Personligen tycker jag inte det, sen spelar det ju förståss in hur mycket du tar på.. Kanske lite väl om man smetar på så att läpparna blir läskigt spöklika men man kan ju ta på lite grann så dem blir lite ljusare... Det e bara snyggt tycker jag..

Men jag vet att man ofta förknippar Idomin med "fjortisar" men men, alla borde väl få göra som man vill. Om man själv tycker det är snyggt, ska man ha det.

Ovsett Idomin, läppstift, röda, rosa eller inget alls.......

Rån mot spelbutik!

Halv 11 idag rånades spelbutiken uppe på Bårstabergen, dem har ju råkat ut för en hel del.. Obehagligt, stackars personal. Ett skott hade avfyrats men ingen blev skadad som tur var..

Polishelikopter har åkt omkring här över oss hela dagen och hela bårstaberget är fullt av poliser.
Hoppas dem får tag i dem som gjorde det här!!


Dagens outfit!



                  


Nakna kocken!

Vem skulle inte vilja ha den här killen i sitt kök???




Vill ha!

Idag var vi och kollade på lite skor och jag tror att jag håller på och dör. Hittade så många skitsnygga stövlar, jag ville köpa så det var inte klokt. Var på skopunkten, ibland finns det bara skit där, konstiga skor men nu hade dem fått in hur snygga som helst. Ska dit och köpa några par snart, problemet är att bestämma sig för vilka...

Svårt val när man egentligen vill ha allihopa :)

Bilder på skorna kommer senare...








Vilka ska jag välja??


Stockholmo!

Åkte upp till Stockholm idag och lunchade med Elin. Jätte kul att träffas, hon praktiserar ju i Karlstad nu men kommer hem ibland på helgerna. Vi hade väldigt mycket att snacka om, om man säger såå...
Lite skitsnack med mera, haha..
Åt i kungshallen, kycklingspett för min del. Trevligt, trevligt :)


Träna!

Idag äntligen kom jag iväg till gymmet, wiooo.. Har ju varit sjuk, så har inte vågat tränat. Inte bra om man inte mår bra. Men åkte iväg på eftermiddagen och det var riktigt härligt. Även fast jag tog det ganska lugnt, man känner av i kroppen när man inte tränat på ett tag, helt annorlunda än när man är där flera gånger i veckan.

Men det var jätte skönt verkligen, trodde att det skulle vara ganska mycket folk där då, men det var riktigt lugnt, så det var väldigt skönt. Sprang några kilometer, lite styrka och lite övriga övningar.

                  
                   Ett av rummen på mitt lilla gym :)

Sorgligt :(

Idag var det sista dagen på min praktik på vårdcentralen, jätte tråkigt. Jag har ju trivts så himla bra där.. Men men nästa vecka blir det ju patologen, får se om det e lika bra där.. Jag fick väldigt fina omdömen av dem och det var nästan rörande i slutet. Haha jag fick 2 pennor och 2 magneter, så att jag skulle tänka på dem..

Men det var lite jobbigt faktiskt mitt på dan, alla gick på lunch och kvar var bara jag. En av våra utländska läkare kommer ner springandes och kommer med en akut remiss som måste skrivas jätte snabbt för att pat väntar på den för att åka in till akuten. Madre, men han bara "Du klarar det, och klappade mig på axeln. Madre, det är ingen lätt läkare att höra vad han säger och inte blir det bättre när man är jätte stressad. Den andra praktikanten kom tillbaks och vi försökte fixa den tillsammans, båda var lika nervösa haha, som tur var kom en av dem ordinarie sekreterare tillbaks och kunde ta över efter oss. Dem blev faktiskt lite sura på läkaren, han skulle inte ha lagt nåt sånt stort på mig, så det kan bli alltså.. Vilken pärs, verkligen haha...

God natt!

Nu har jag kollat Idol, badat i hett hett vatten och gjort i ordning mig, så nu blir det nog att gå och lägga sig. E ganska trött men skönt med fredag imorn, sen helg....
Men tråkigt e det, eftersom det är min sista dag på min vårdcentral imorgon, sen blir det Huddinge sjukhus i 2 veckor för min del. Men jag kommer sakna allt och alla :(

God natt med er, sov gott och dröm sött <3<3

Pälsväst!

Har sett en helt underbar pälsväst på Vila. Den är riktigt snygg...

Jag vill ha den :) Får se hur det blir med den saken....


Kom precis hem!

Varit o jobbat som vanligt!
Skrivit journaler hela dagen inne i Pärs rum.
Inte hänt så mycket, gick lite på stan på lunchen.


Snygg lillsyrra va! :) <3<3<3
Moa= pink lady

Teatern!

Så härligt att komma tillbaka och träffa alla människor igen. Tyvärr ska flera sluta nu, det blir tråkigtm men vi har fått några nya oxå. Av oss gamla rävar som var där var det Jag, Moa, Micke, Amanda, Alva, Maggan och Cassandra. Sen har det börjat en liten pojke som hade sin mormor med sig igår, han sa inte så mycket, var nog lite blyg. Sen var det ett syskonpar en flicka och hennes lillebror. Där lät det desto mer istället, madre! Just det en annan liten flicka oxå. Och så var det en ny kille Jocke 20 år. Kul att nån i ens egen ålder börjar, vi är ju annars väldigt blandade. Verkar trevlig.

Men vi gjorde som vanligt massa övningar och så gick vi husesyn. Man har ju inte vart där förut haha, men det var ju bra för dem nya iallafall... Men dem hade byggt om lite, det blev väldigt bra...
Men vi hade väldigt kul, självklart blev det hockeysnack som vanligt och massa garv.

Lite jobbig ljudnivå bara, e så många små nu och när alla skriker o rusar efter varandra låter det rent ut sagt förjävligt. Vi var tvvungna att skrika för att höra vad man sa, inte så kul men det blir nog bättre ju längre dem e där kanske, hoppas det iallafall..

Men jätte kul och roligt va det, så om en vecka igen e det dax igen :)


Gamla fickskolan, där uppe har vi teatern :)



Bråttom!

Ska strax iväg till teatern. Första gången efter sommaruppehållet, ska bli skitskoj. Vi hade såå himla kul förra "terminen" och hoppas att det blir lika kul nu. Det är kul att bara kunna släppa loss..

Min dag har varit bra, var på morgonen på mödravården igen och jobbade. Fick kolla urinprov och graviditetsprov helt själv, lite coolt att veta hur man gör. Fixade lite med inskrivningsjournaler, skickade  och packade ihop cellsvar etc.. Massa kul :)

På eftermiddagen blev det att skriva journaler på vårdcentralen.

Men nu ska jag dra, hoppas ni haft en bra dag...

Kramiizzzzzzzzzzzzz


Mina ny fixade naglar oxå :)

Underhållning=IDOL

Usch vad många detär som gör bort sig. Jag bara skrattar men jag skäms åt dem. Hur kan man ställa upp och sjunga i tv om man absolut inte har någon som helst sångröst, inte klokt. Och man kan fråga sig vad det är för elaka kompisar dem här människorna har, nån måste ju kunna säga till dem DU KAN INTE SJUNGA! Der är att vara snäll i det här fallet, jag skulle inte vilja att mina kompisar skämmer ut sig på tv, bättre att vara ärlig då.

Men hur kan dem här killarna/tjerna fortsätta sjunga när juryn börjar skratta eller gör grimaser etc, fattar inte det. Då måste man ju förstå att det e kört, lixom.

Men men det är underhållning på hög nivå och visst kommer det några guldklimpar då o då....

              

Vilken tv-kväll!

Ibland är det bara skit på tv:n och ibland är det massa bra program samma kväll, som idag tex. Titta bara :

Idol 20.00


Andra avenyn 21.00


Hells Kitchen 22.00


Hur kan allt vara samma kväll??? Och allt har ju "premiär" idag!

Lilla sminkväskan!



Den lilla necessären :)

Det andra jag fick får ni inte se :P

En lite annorlunda jobbdag!

Eftersom det kommit en till praktikant den här veckan, så e det lite tufft med platser och dem vet inte riktigt vad dem ska göra med mig. Men imorse fick jag sätta  mig i Pers rum (chefens, eller vad man ska säga) och skriva lite journaler. Måste bara påpeka att det var nog det rörigaste rummet jag nånsin sett, pappers högar högre än mig nästan överallt. Madre! Men satt där o skrev en timme ungefär. Sen var det möte och fika.

Efter det ringde vi Kicki eftersom det var sagt att jag skulle få gå med henne en dag den här veckan och det passade bra idag. Så hon kom och hämtade mig, så sen var jag på mödravården tills jag slutade. Fick sluta lite tidigare, skönt. Men det var jätte kul, var med när hon tog prover och blodtryck på dem, fick registrera in några och skrev lite papper. Jag kollade även ett graviditetstest på en person helt ensam, lite kul...

Och jag hade på mig sjukvårdskläder, som läkarsekreterare har man ju sina privata men här såg jag verkligen ut som en i gänget ,hahah....

Riktigt kul, fick lite grejer oxå.. En necessär bland annat....



Sån hade jag på mig idag! :) Den, svarta byxor och högklackat snyggt va :P


Psst, jag vill inte skryta men vet ni vad en av läkarsekreterarna sa idag till mig. Vi pratade om hur det gick med den andra praktikanten och då sa hon att joo det går bra men så viskade hon: fast hon är inte lika duktig som dig :) hihi, det blir man glad av att höra..... <3


Arkiv och datastrul min dag!

Praktiserade idag, var lite orolig först att jag inte skulle få åka dit eftersom jag inte riktigt är helt frisk än men det var lugnt. Idaf fick jag vara i arkivet och sortera massa journaler, skitkul faktiskt. Jätte intressant.. Alla tyckte synd om mig för att jag var instängd där inne men jag tyckte det bara var skönt och kul. Åt på nancys och efter lunch fick jag sitta med i receptionen ett tag och kolla oxå. Kul att se lite människor... Slutade halv 3 som vanligt..

Hem men hann inte vara hemma särskilt länge tills det ploppar upp hela datan att vår data är anfallen av trojaner, fler o fler ploppa upp hela tiden. Jag fick lite panik, eller alla hör hemma fick nog det haha, alla började skrika om sina bilder och filer.. Och tänk om nån tar sig in på mina sidor och tänk om dem kommer in på banken hahahhaha.. Hönsgård haha.. Uffe fick komma hit o reda upp allt och det visade sig att det inte var särskilt farligt, så nu e datorerna i bra skick igen...

Pust nu kan man äntligen andad ut :)

Idag söndag!

Låg ganska länge idag, skönt att kunna ta det lite lugnt. Sen åkte vi till Taxinge slott och fikade. Alla som vart där vet hur svårt det kan vara att välja nåt att äta, eftersom det finns så himla mycket. Hur mycket som helst verkligen, visserligen är det ganska dyrt oxå, så det e väl inget ställe man e på en gång i veckan eller så men det e verkligen jätte mysigt att åka dit. Och det ligger ju väldigt fint oxå, precis vid vattnet...

Så det har varit en bra och rolig dag... <3

 


Ett smakprov på allt som finns....


Gårdagens outfit!


På kvällen:

Blev det kräftskiva ute i Enhörna. Jätte mysigt. Som ni vet äter jag inte kräftor men det blev paj, ost o kex för min del. Väldigt gott. Vi hade även väldigt kul, då vi både hade tipspromenad och 2-kamp. Var meningen att det skulle vara en 5-kamp men det tog så lång tid så vi orkade inte haha... Men det gick ganska bra och priser vann man oxå, wiooo... Jag vann en sån här batteriladdare till mobilen, när mobilen laddar ut så funkar den i ca 2 timmar till, söt ljusstake och en hårborste :) Roligt!

Blev ganska sent och jag fick skjuts hem av Kicki, Krister och Elina..

Tack för en trevlig kväll allihopa..








Igår hände:

Vi åkte och kollade på Enhörna marknad, som har blivit lite som en tradition nu faktiskt. Det var kul, även fast jag blev ganska slut, har ju legat hemma länge nu.. Men vi hittade lite allt möjligt och Moa fick äntligen tag i sina solglasögon som hon så länge velat ha. Ni vet såna med ränder, a la alcazar.. Hon blev överlycklig iallafall. Själv fick jag en brun skitsnygg väska av mami, tackar :)

Dem hade lite mer grejer än tidigare år, fast det brukar ju vara tivoli också, men det hade dem inte i år, många som var lite besvikna men men kanske tillbaks nästa år. Får väl se...

Träffade lite folk som vi kände igen, och så träffade vi en man med sin hund som Bebis fick hälsa på. Jag vet inte vad det var för ras men han var ganska stor men ägaren berättade att den som hade köpt hunden köpte den i tron om att det var en chihuahua. Shit, snacka om att blivit lurad, grundlurad. Chihuahuor är inte särskilt billiga och så får man nåt helt annat.. Skulle jag inte vilja vara med om.....

En kul förmiddag!



Bebis älskar oxå moas nya brillor :p


Jobbigt att vara sjuk!

En hel dag i sängen, inget vidare direkt. Jätte jobbigt verkligen. Och hela familjen är ju så gott som lika sjuka, så det underlättar ju inte direkt.
Jag har hostar hela tiden, vilket alla börjar reta sig på nu haha, ont i huvudet (spränghuvudvärk), lite yrslig, ont i lederna i armarna och har feber ibland.

Önskar såå att man bara kan knäppa med fingrarna, sådär nu ÄR JAG FRISK men det är väl omöjligt..

Men men snart e man nog frisk och uppe på benen igen, får man väl hoppas iallafall...


Sjuk!

Orkar inte skriva idag, mår piss. Får väl se om man mår bättre imorn, då får det väl bli ett längre inlägg..

Tack Moa!

Det är tur att man har systrar, vem skulle man annars låna kläder av?
Imorse regnade det och jag hade satt på mig hel fel kläder, så jag fick i sista sekund byta om till lite varmare. Mina gympaskor ärhelt borta så jag lånade Moas som nästan ser likadana ut och sen lånade jag även hennes jacka. Jag älskar den, så himla härlig färg. Man lyser verkligen upp..

Tack Moa och tack Ackis för alla gånger jag lånat era kläder :)
Jag älskar er <3<3<3

 

Glass!

Ackis, jag och Bebis stack ner till glassbilen och köpte ett sånt här stort glasspaket, eller vad man säger. Många olika sorter iallafall. Egentligen var det nog Moa som helst ville ha men hon var så gullig så hon tod och stekte pannkakor till mig till lunchen imorn, sött va <3<3
Ackis löjlade sig som vanligt, hon skulle inte säga nåt och inte betala pga hur hon såg ut och jag vet inte vad.. Det var vi och småbarnen lixom haha.. Sen fick man tydligen med en tidning om man köpte såna här stora förpackningar, tydligen kunde man välja mellan Julia och nån fotbollstidning. Och killen som jobbade sa-
-Julia tidning förstår jag och skratta..
Haha, är inte det en tjej/barn tidning men moa blev glad iallafall och ackis var nästan på väg att säga nej tack, inte julatidningen haha.. Jula tidning om man köper glass, hon e rolig hon.

Och självklart kom vår "älskling" förbi precis då, hahah....

 

               


My day!

Jobba som vanligt. Skrev mina  journaler, har fått lite svårare läkare att skriva åt, så det är lite svårt om man säger så att höra vad dem säger. Dem bryter, talar i 180 och massa fel i ordnngsföljden. Tex Jag inte vet pat kommer inte. Man får ändra lite helt enkelt haha men det e kul. Åt lunch på grekiskan, jätte gott. Mormor och Kicki kom dit och pratade lite.
Efter lunch fick jag gå med Karin till bvc och mvc, fick stanna på mvc med kicki (min faster), kollade runt lite och sen satt vi och pratade. Ska få vara uppe hos henne en dag nästa vecka.

Tagit det mest lugnt efter att jag kom hem, känner mig lite hängig. Förkyld, så man e inte riktigt sitt rätta jag.
Jag hade tänkt träna idag men vågar inte. Vill inte ta ut mig riktigt när jag är förkyld, man har ju hört om mycket som hänt, så man ska nog ta det lite försiktigt. Säkrast så..


OOPS!

Kom på idag att jag inte använt mina dem här skorna särskilt mycket i sommar. Hade dem ett tag i början men sen har jag nog glömt bort dem.. Får skärpa mig och börja använda dem nu, snart blir det ju för kallt..
Det är inte smart att ha skorna i kartonger under sängen har jag kommit på, man glömmer bort att dem finns, så nu har jag hittat en hel del skor, tyvärr många som jag aldrig använt.. Men men få väl skärpa mig nu..


Tisdag!

Jobbat som vanlig, åt på vanliga stället.. Ikväll kom Inger hit och kolla runt lite. Jag har faktiskt bakat en sockerkaka idag, duktigt va? :) Och att den blev god oxå, är väl ännu mer förvånande, haha... Bebis börjar bli mycket bättre oxå, jätte skönt.. Han till och med springer runt lite nu och juckar med hans nallar, inte trodde jag att man skulle vara så glad över det haha..
Och som vanligt har vi underhållning utanför fönstret, i form utav Tipp, Tapp, Trull och Skutt eller nåt haha...Många har dem blivit iallafall.

                                   

Hysteriskt!

Denna oändliga svininfluensa. Alla fruktar den, alla är rädda etc.
Och nu har vi ju fått första dödsfallet i Sverige, vilket fick ännu flera att börja oroa sig. Men som man har kunnat läsa i tidningar så har den här mannen inte bara haft svininfluensan utan han bar på nån annan slags sjukdom och det är ju det man har sagt hela tiden, den är farlig och drabbar sjuka människor medan vi som annars e friska klarar det som en vanlig influensa.

Ena stunden är det hela dödsfarligt medan i nästa sekund är det uppförstorat.
Vi intalar oss saker, vi läser saker och vi gör saker. Vissa är rent hysteriska, undviker folksamlingar, tvättar sig exakt hela tiden, äter speciell kost mm för att inte bli smittad medan andra rycker på axlarna, vem bryr sig lixom? Inget av dessa beteenden är bra och hälsosamt för oss.. För rena blir vi lättare sjuka och att inte bry sig ett dugg gör oss sjuka.
Varför inte bara vara lite förnuftiga, tvätta händerna, sprita ibland och tänk på att undvika sjuka människor, inte svårare än såå..
Hörde att all handsprit på apoteken i Södertälje är helt slut, men det e bra, jag själv har en liten flaska i väskan som kan vara bra att ha när man är ute och tar i räcken och handtag men det räcker väl? Måste man ha massa mer åtgärder?

Jag jobbar ju just nu på vårdcentral och jag kan säga så här att förberedelserna på massvacinationen är i full gång, att det kommer bli tufft fattar nog alla. Influensan är ett stort samtalsämne bland alla idag.

Men tänk på Vi kan inte sluta leva för att vi är rädda för svininfluensan! Om du blir smittad kommer du förmodligen bara få influensaliknande symtom och efter nån vecka är du frisk.

RSS 2.0