Dax för nyår :=)

Nyår 2010 blev oxå skitkul.. Vi började dagen med att åka upp till Heron City och bowla och åt 3-rätters middag på Amazon. Jag, Mamma, Mormor, Ackis, Moa och Andreas. Jätte mysigt verkligen :) Hade toppen kul :)
Direkt därifrån åkte vi till Tumba och hämtade upp Camilla och blev sen avsläppta på Tumba station för att ta oss till Solna, där Andreas bor :) Tog ett tag att komma dit och snöa för fullt.. Fy sjutton!! Men men äntligen va vi framme!

Väl framme hade vi lite förfest, spelade Våghals och fick skicka lite knäppa sms till folk haha.... Sen va det bara att göra iordning sig igen för att dra vidare... Va tvungna att springa till bussen u snöovädret för att hinna med. Min kväll höll på o sluta tidigt, orkade inte riktigt med det och trodde jag höll på o döö igen. Har ju vart sjuk som sitter i fortfarande :( Va på väg att åka hem men blev bättre o jag bestämde mig för att stanna...

Uppe vid klarabergsviadukten stod vi ute kl 12 och kolla fyrverkerier :=)

Tog tåget hem till Södertälje, där vi bestämt oss för att gå ut på Stanleys. När vi kommer dit tyckte Ackis o Andreas att det var lite onödigt dyrt att komma in och eftersom dem inte riktigt är några krogenprissar så åkte dem hem och jag o Camilla gick in! Där inne träffade vi Jonni och Sebbe, som vi umgicks med och dansa lite grann.. Hann bara va där nån timma för sen skulle dem stänga 3 men då följde vi med hem till Jonni :=)
Skoj, fast vägen dit var skitjobbig. Massa snö o högklackat, usch nej tack... Tog säkert en halvtimma för oss hahaha....

Vi hade det trevligt hemma hos Jonni och sen på morgonkvisten var det dax att åka hem.. Fick till slut tag i en taxi som körde hem oss. En äldre tant, väldigt skönt o säkert :=)

Till slut hemma, självklart hade vi ingen nyckel så fick ringa ner en sovande ackis för att öppna porten haha.. Sen slockna vi :=)

Rolig nyårsafton blev det iallafall :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0