Teatern!

Så härligt att komma tillbaka och träffa alla människor igen. Tyvärr ska flera sluta nu, det blir tråkigtm men vi har fått några nya oxå. Av oss gamla rävar som var där var det Jag, Moa, Micke, Amanda, Alva, Maggan och Cassandra. Sen har det börjat en liten pojke som hade sin mormor med sig igår, han sa inte så mycket, var nog lite blyg. Sen var det ett syskonpar en flicka och hennes lillebror. Där lät det desto mer istället, madre! Just det en annan liten flicka oxå. Och så var det en ny kille Jocke 20 år. Kul att nån i ens egen ålder börjar, vi är ju annars väldigt blandade. Verkar trevlig.

Men vi gjorde som vanligt massa övningar och så gick vi husesyn. Man har ju inte vart där förut haha, men det var ju bra för dem nya iallafall... Men dem hade byggt om lite, det blev väldigt bra...
Men vi hade väldigt kul, självklart blev det hockeysnack som vanligt och massa garv.

Lite jobbig ljudnivå bara, e så många små nu och när alla skriker o rusar efter varandra låter det rent ut sagt förjävligt. Vi var tvvungna att skrika för att höra vad man sa, inte så kul men det blir nog bättre ju längre dem e där kanske, hoppas det iallafall..

Men jätte kul och roligt va det, så om en vecka igen e det dax igen :)


Gamla fickskolan, där uppe har vi teatern :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0