Kryssning!

Shit va kul vi hade det. Jätte nice verkligen. Först blev det lite kaos när vi skulle dit, hade ju med bilen som vi skulle ställa i garaget vid katarinahissen men inte fan var det lätt att hitta det, vi snurrade runt o runt men till slut hittade vi dit. När vi äntligen var där tittade vi på biljetten för första gången och vi som trodde att man var tvungen att checka in en halvtimme innan avgång men oj vad vi hade fel, tydligen var det 1 timma innan och när vi äntligen kommit till garaget var klockan redan 5 och båten gick 6. Gissa att vi gick snabbt biten ner till båten men det visade sig att det inte va nåt problem alls vilket var väldigt skönt. Till slut kom vi på båten :)

Åt och sen blev det ju att sitta i barerna, drack skitgoda drinkar och massa dans blev det. Fanns ett tråkigt dansgolv, med äldre musik och sen discot som var skitbra, bara bra musik och där på dansgolvet kunde jag bott. Tyvärr gillar inte de andra att dansa som ja, men det blev en hel del ändå. Klockan 3 stängde dem diskot, så ackis o ja var tvungen att gåå.. Runt halv 5-5 var det dax att gå o lägga sig.

Ni skulle sett två killar, fan va löjliga dem va. De stod med oss o snackade, då den ena tar i hand med den andra killen för att vara lite trevlig, då den andra säger:

-Oj, vilka små händer du har!

Den andra kontrar efter ett tag!

-Du vet att jag tränar ju varje dag, så vältränad är man ju.

Och så fortsatte det, hhaaha helt sjukt, det blev värsta catfighten mellan killarna. Den ena skulle visa sig bättre än den andra,  blev bara löjligt...Haha....




Lite egopick haha:)

Kommer kanske fler sen..


Kommentarer
Postat av: Angelica

haha jaa det var jätte kul gumman :) <3



hahaha snacka om ego inga bilder på oss andra xD

2009-11-10 @ 23:16:50
URL: http://angelicasofiewallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0