Åland!

Oj, va kul vi har haft det!! Det blev verkligen en lyckad resa. Åkte ju tidigt på onsdag morgon, gick upp runt 5, sen blev det lite väntan tills vi kom på båten. Väl på båten blev det att gå runt lite grann, spela kort, åt i cafeterian, sitta i baren, kolla på karaoken, haha.. Faktiskt väldigt kul och så träffade vi Alex o Sebbe som vi hann snacka med ett tag, tills vi kom fram till Åland.

Väl på Åland var det dax att hitta vårt hotell, vi tänkte att eftersom det var många som gick av, så antog vi att alla skulle till sina hotell, så vi följde bara med strömmen. Sen började andra människor följa efter oss, för att dem trodde att vi visste var vi på väg, haha, lite rörigt.. Men till slut visade det sig att hela folkklungan inte skulle till vårt hotell utan till ett annat men som tur va gick dem förbi vårt hotell på vägen dit, så det var perfekt :)

Jätte fint hotellrum, tog det först lite lugnt, sen drog vi ut på "stan" o kollade runt lite. Åt på en restaurang, jätte gott och sen gick vi tillbaks till hotellet en liten stund tills det var dax att dra ut till Arkipelag. Det största hotellet på Åland där dem förmodligen har den största nattklubben oxå, men det va ju onsdag så sådär jätte mycket folk var det ju inte, men en del.. Vårt bord blev snabbt fullt om ja säger såå. Ålands rikaste man var även där, haha..  Stannade där ett bra tag, tills det blev dax att dra tebax till hotelllet.

Hotellfrukost och packa ihop alla våra grejer tills vi blev tvungna att lämna hotellrummet, så vi tog våra väskor o gick runt lite på stan, sen blev det ner till båten och båtresan hem. Kul men inte lika kul som ditresan faktiskt.. Men underbart skoj hade vi hela resan och det här måste vi verkligen göra om.

Tack för allt Ackis, jag älskar dig!!!




´







Kommentarer
Postat av: kanar n' sara

vad tycker du om senaste inlägg?

kram '

2009-11-02 @ 19:09:22
URL: http://teamos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0