Kräftis!

Vi hade det jätte trevligt och mysigt på vår kick-off igår. Nästan hela klassen var där och det var jätte roligt att träffa alla igen, det var ju ett bra tag sen. Alla verkar ha det bra på sina praktikplatser, skönt att höra..

Jag och Assia träffades i Huddinge centrum för att åka till Pim tillsammans, smarta som vi hade var hade vi inte kollat upp när bussen gick från Huddinge, så när vi kommer till busskuren så har vi precis missat bussen med nån minut. Och om 30 minuter kommer nästa, kul.. Men men vad skulle vi göra, vi gick till affären en snabbis och sen stod vi och väntade. Gick ganska snabbt iallafall, hade ju mycket att prata om...

Vi kommer fram till Pim lite senare än vad det var tänkt men men..  Vi gick tipspromenad, åt och fikade bland annat. Jätte kul och mycket snack blev det..

Många timmar blev det och ganska sent åkte vi därifrån. En jätte mysig dag verkligen.. Och innan dess hade vi hunnit med att åka till Nykvarn på marknaden, oxå ganska kul.. Kanske lite väl mycket folk för Bebis skull men det gick bra.

Så lite bilder från kvällen:


Magda och Assia!






Blev väldigt mörkt!


Min och Assias vinst på tipspromenaden :)

En toppen kväll verkligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0